Almanya'da 65 yaşındaki kadın hastanede terör estirdi: Meşale yakıp ameliyat odasına attı...

Almanya'da 65 yaşındaki kadın hastanede terör estirdi: Meşale yakıp ameliyat odasına attı...
Almanya'nın Aachen kentindeki Luisen Hastanesi'nde yaşanan olayda, 65 yaşında bir kadın hastaneye girdikten sonra meşale yakıp ameliyathane bölümüne attı ve ardından kendisini bir odaya kilitleyerek içeri girdiği bildiriliyor.

Almanya'nın Aachen kentindeki Luisen Hastanesi'nde korku dolu anlar yaşandı. Bir kadın, hastaneye girer girmez bir meşale yakarak büyük bir kargaşa yarattı. 65 yaşında olduğu bildirilen kadın, meşaleyi ameliyathane bölümüne atarak panik yarattı ve daha sonra kendisini bir hasta odasına kilitledi.

aw155165-02.jpg

Hastanede yaşanan bu olay üzerine, polise silahlı bir kişinin bazı kişileri rehin aldığı ihbarları yapıldı. Bu ihbarlar üzerine acil bir şekilde çok sayıda polis ve itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi.

aw155165-06.jpg

Ancak polis, yaptığı açıklamada 65 yaşındaki kadının tek başına hareket ettiğini ve herhangi bir silah kullanmadığını belirtti. Gözaltına alınan kadının herhangi birinin zarar görmesine neden olmadığı açıklandı.

aw155165-03.jpg

Olayın nedeni hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, tahliye edilen hastaların yeniden hastaneye alınmaya başlandığı bildirildi.

aw155165-04.jpg

aw155165-05.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar