AKP'li vatandaştan İmamoğlu'na teşekkür: 'Helal olsun'

AKP'li vatandaştan İmamoğlu'na teşekkür: 'Helal olsun'
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları için bugün Fatih'e gitti. Bir vatandaş, Ekrem İmamoğlu’nun yanına giderek, AK Parti’ye oy verdiğini ama Üsküdar’daki kaçak kafeleri yıktığı için kendisine teşekkür ettiğini ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu, bugünkü mesaisinin öğleden sonra Fatih ilçesine ziyarette bulundu. İmamoğlu’na ilçe turunda, CHP Fatih Belediye Başkan adayı olan Mahir Polat eşlik etti. İmamoğlu ve Polat’ın Fatih’teki ilk adresi, araç trafiğine kapatılan ve restore edilen Laleli’deki Ordu Caddesi oldu. İBB bürokratlarından sona yaklaşılan projeyle alakalı bilgi alan İmamoğlu ve Polat, vatandaşların yoğun ilgisi altında, Ordu Caddesi üzerinden kentin sembol mekanı Kapalıçarşı’ya gitti.

“BEN, AK PARTİ’YE OY VERİYORUM AMA…”

Bu esnada bir vatandaş, kalabalığın arasından sıyrılarak, İmamoğlu’na, “Ben Üsküdar’da oturuyorum. Elinize kolunuza sağlık, o sahildekileri yıktığınız için helali hoş olsun. Oradaki haksız rekabeti götürdüğünüz için… Ben, AK Parti’ye oy veriyorum. Ama helali hoş olsun. Tebrik ederim. Helal olsun. Oraya izin vermediniz ya… Helal olsun” dedi. İmamoğlu’nun vatandaşa cevabı ise, “Sağ olun. Daha da temizleyeceğiz orayı. Pırlanta gibi olacak” oldu

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar