Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a sürpriz telefon: Görüşmenin detayları belli oldu

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a sürpriz telefon: Görüşmenin detayları belli oldu
AK Parti'nin İBB adayı olan Murat Kurum ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Murat Kurum görüşmenin detaylarını açıkladı.

Haliç Kongre Merkezi’nde medya temsilcileriyle buluşan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Murat Kurum, gündeme dair bazı açıklamalarda bulundu.

''EKREM İMAMOĞLU İLE DÜN GÖRÜŞTÜK''

Kurum, ''İBB Başkanı ile aranızda bir görüşme oldu mu?" sorusuna, "Kendisi beni aradı. Dün görüştük. İyi niyet temennilerinde bulunduk. Demokratik, sonunda İstanbul’un kazanacağı bir yarış olması hepimizin arzusu." cevabını verdi.

''İBB Başkanı İmamoğlu, konuşmalarında, açıkladığınız projelerin kendisinin olduğunu, kopya çektiğinizi öne sürüyor, ne diyorsunuz?'' sorusunu Murat Kurum, "Kopya ifadesi hoş bir ifade değil. Öncelikle iyi olan bir şey kopyalanır. İstanbul'da iyi olan hiçbir şey olmadığı için kopyalanacak bir şey de yok." diye yanıtladı.

murat-kurum.png

1,4 PUAN ÖNDEYİZ

''İstanbul'la alakalı yapılan anketlerde durum nasıl görünüyor?'' sorusuna Murat Kurum, "İlk adaylığımız açıklandığında bir anket yaptırdım. O zaman 1,5 ile 2 puan gerideydi ki piyasada gezen anketler 8 ile 0 puan geride gösteriyordu bizi ama öyle değildi. Sonra projelerimizi açıkladık. Lansmandan sonra yaptırdığımız ankette de yayında da söylediğim gibi 1,4 puan öndeyiz. Bildiğim kadarıyla CHP'nin anketi de böyle söylüyor." cevabını verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar