Astrolog Filiz Çakal deprem için yer ve tarih verdi! Burada şimdiden hareketlilik başladı

Astrolog Filiz Çakal deprem için yer ve tarih verdi!  Burada şimdiden hareketlilik başladı
Kova yeni ayının Türkiye üzerindekini etkilerini analiz eden Astrolog Filiz Çakal, deprem beklediği ili tarih vererek açıkladı.

Gazeteci Sercan Kahveci ile Çıkış programının YouTube konuğu olan Astrolog Filiz Çakal, Kova yeni ayının deprem üzerindeki etkilerini değerlendirdi. Deprem beklediği ili açıklayan Çakal, kritik tarihleri de verdi.

kjkjkj.jpg

Şubat ayındaki tutulmaların toplumu derinden etkileyeceğini ifade eden Çakal, “2018’den beri artçı depremleri çok hızlı yaşamaya başladık. Depremlerin yıl dönümü yeni büyük bir deprem olma olasılığı var mı sorusunu da akıllara getiriyor elbette. Çok çok büyük bir deprem olma olasılığı şuan için yok” dedi.

mnmnmn.jpg

“TETİKLENME OLACAK, BU TARİHLER RİSKLİ”

10 gün önce yaptığı bir analize dikkat çeken Çakal, deprem riski taşıyan noktayı ise şöyle anlattı: 1942’de Tokat’ta Niksar ve Erbaa bölgesinde büyük bir deprem yaşanmış. Ben o bölgeye dikkat çekiyorum. Çünkü Kova yeni ayı o bölgeye ve Karadeniz’e doğru iz düşümü yapıyor.

Tokat’ta dün bir toprak kayması meydana geldi ve bazı bölgeler boşaltıldı. Aslında şimdiden hareketlilik başladı. Bu bölgelerde Tokat, Sinop İç Anadolu’ya doğru bir tetiklenme olacak. Ama bu büyük bir deprem bekliyoruz demek değildir. Artçılar birkaç gün hızını artırabilir. 14 Şubat’ta kavuşum var 13 ile 15 Şubat arası biraz riskli olabilir.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar