Silahlı saldırgan okulda dehşet saçtı! Ölü sayısı artıyor

Silahlı saldırgan okulda dehşet saçtı! Ölü sayısı artıyor
ABD'de silahlı saldırgan 200 öğrencinin bulunduğu bir okulda dehşet saçtı. Saldırıda 6 çocuk hayatını kaybederken, çok sayıda kişi ise yaralandı.

HATİCE ÖLMEZ/GÜNBOYU

ABD''nin Tennessee eyaletinde Nashville''deki kiliseye ait bir okulda silahlı saldırgan henüz bilinmeyen bir nedenle okulda katliama yol açtı. Saldırının ardından hastaneye getirilen 6 çocuğun hayatını kaybettiğini açıkladı.

OKUL ETRAFINDA TETİKÇİ 

Nashville İtfaiye Departmanı tarafından yapılan açıklamada, "33 Burton Hills Bulvarı''ndaki Covenant Okulu''nda aktif bir saldırgana yanıt veriyoruz. Birden fazla hastamız olduğunu doğrulayabiliriz" ifadeleri kullanıldı. Devam eden açıklamada ise okulun çevresinde tetikçi durumu söz konusu olduğundan velilere okula gelmemeleri çağrısında bulundu.


SALDIRGAN ÖLÜDÜRÜLDÜ

Nashville Polis Departmanı tarafından yapılan açıklamada ise, 33 Burton Hills Bulvarı''ndaki okula silahlı saldırı düzenlendiği belirtilerek, saldırganın güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildiği ifade edildi. Saldırganın nasıl öldüğü veya kimliği hakkında henüz açıklama yapılmadı.

Yaklaşık 200 öğrencisi bulunan okulun Covenant Presbiteryen Kilisesi''ne bağlı olduğu ve 6''ıncı sınıfa kadar eğitim verdiği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar