PlayStation sahiplerini sevindirecek haber: Redfall PS5'e geliyor!

PlayStation sahiplerini sevindirecek haber: Redfall PS5'e geliyor!
Teknoloji devi Microsoft, PlayStation kullanıcılarını sevinçten havaya uçuracak bir oyunla geliyor. Mayıs ayında duyurulacak Redfall'ın PS5'e gelebileceğinden söz ediliyor. İşte detaylar...

HATİCE ÖLMEZ/GÜNBOYU

Milyonlarca kullanıcıya sahip Misrocoft bünyesindeki oyunlara, PlayStation eşiliğinde bir yenisi daha mı eklenecek? İşte yanıtı...
Microsoft şirketinden yapılan bir açıklama sonrası oyun severler , bu yılın en çok beklenen aksiyon yapımlarından Redfall için PlayStation 5 sürümü konuşulmaya başlandı.

REDFALL, PLAYSTATION 5 SÜRÜMÜ ÇIKACAK MI?

Microsoft bünyesindeki ,Arkane Studios tarafından Redfall’ın PlayStation 5 için çıkmayacağı söyleyerek oyun için PS sürümünün geliştirilmesine karşı çıktığı ifade edilmişti.. Ancak Xbox yöneticisi bu iddiaları yalanladı. 

Xbox Game Pass servisine eklenecek oyunlar belli oldu. Sisteme yeni oyunlar gelirken kaldırılacak oyunlar da bulunuyor.

Redfall’ın çok platformlu bir oyun olup olmayacağı belirsizliğini koruyor, ancak Arkane Studios’un platform özel oyunlar geliştirmediğini biliyoruz. Şirketin Fransa ofisi, PlayStation 5’e özel olarak Deathloop’u geliştirdi. Ardından Xbox X|S ve PC için sunuldu.

Redfall’ın PS5 için sunulacağı kesin olmasa da; Xbox Series X|S ve PC için 2 Mayıs 2023’te çıkış yapacağını biliyoruz. Bu platformlar için ön siparişe açık olduğunu ve Game Pass’a ekleneceğini belirtelim.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar