Ankara'da sinir krizi geçiren şahıs ilkokulda 20 kişiyi rehin aldı!

Ankara'da sinir krizi geçiren şahıs ilkokulda 20 kişiyi rehin aldı!
Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir ilkokulda sinir krizi geçiren şahıs, 20 öğretmen ve öğrenciyi okulun spor salonuna kilitleyerek rehin aldı. Elinde bıçak bulunan saldırgan, öğrencilere "Dua edin, sizi öldüreceğim" tehditleri savurdu.

Ankara''nın Çankaya ilçesinde yer alan Turhan Dökmeci İlkokulu’nda 13 Mart günü saat 16.30 sıralarında bir rehin alma hadisesi meydana geldi. 

İHA''nın haberine göre; Okulda derslerin saat 15.00’te sona ermesinin ardından başlayan destekleme ve yetiştirme kurslarına giden 20 öğretmen ve öğrenci, kursun bitmesine rağmen spor salonundan çıkış yapmadı. Çocuklarını alıp eve götürmek için okul bahçesinde bekleyen velilerin durumdan şüphelenmesi üzerine, korkutan gerçek ortaya çıktı. 

O esnada veliler, okuldaki kurslarda ücretli öğretmenlik yaptığı söylenen bir şahsın arkadaşı ile tartışma yaşayarak sinir krizi geçirdiğini ve kurstaki 20 kişilik grubu elindeki bıçakla tehdit ederek, rehin aldığını öğrendi.

"DUA EDİN, SİZİ ÖLDÜRECEĞİM" 

Şüphelinin elindeki bıçağı, çoğunluğu çocuklardan oluşan rehinelere tutarak “Dua edin, sizi öldüreceğim” tehditleri yağdırdığı anlaşıldı. Rehinelerin alıkonmasının ardından okulda görevli bir öğretmen, durumu hemen polise haber verdi.

POLİSİ BEKLEMEDEN VELİLER MÜDAHALE ETTİ

Çocuklarının rehine alındığı öğrenen veliler spor salonunun kapısını kırarak içeri girdi ve saldırganı etkisiz hale getirdi. Ardından 20 kişiyi rehine alan şahıs, okula gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Veliler, şahıstan şikayetçi olmak üzere karakolda ifade verdi.

Polis ekiplerince olayla ilgili çalışma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar