Kan donduran olay: 12 yaşındaki iki çocuk, arkadaşlarını öldürüp TikTok çekti

Kan donduran olay: 12 yaşındaki iki çocuk, arkadaşlarını öldürüp TikTok çekti
Almanya’da duyanları dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Freundenberg şehrinde 12 yaşında iki çocuk, ismi Luise olan sınıf arkadaşlarını ormanlık alana götürerek 30 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Almanya''nın Freundenberg şehrinde duyanların inanmakta güçlük çektiği bir olay yaşandı.

12 yaşında olan Luise, cumartesi günü öğleden sonra evden çıktı ve bir daha evine geri dönemedi. Pazar günü evinin yakınındaki bir ormanlık alanda 30 kez bıçaklanmış halde cansız bedeni bulunan Luise''nin cinayetine dair sır perdesinin arkasından 12 yaşındaki sınıf arkadaşları çıktı. 

ÖLDÜRÜP TİKTOK ÇEKTİLER

Olaya ilişkin açılan soruşturmada Luise’in aynı sınıfta olduğu 12 ve 13 yaşlarındaki iki kız öğrenci tarafından ormana götürülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Saldırganlar, ismi açıklanmayan bir erkek öğrenciyle Luise’nin yakınlaştıklarını düşünerek genç kızı acımasız bir şekilde öldürdü. 

12 yaşındaki kurbanı 30 yerinden bıçakladıktan sonra iki saldırgan, cesedin etrafında dans ettikleri videoları da TikTok isimli sosyal medya platformundan paylaştı. Yapılan soruşturma sonucunda İkilinin ormanlık alana Luise’yi başlangıçta konuşmak için çağırdığı ancak yaşanan kıskançlık tartışmasının ardından olayın kısa sürede fiziksel kavgaya dönüştüğü belirtildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar