Danıştay saldırganı Alparslan Arslan cezaevinde intihar etti!

Danıştay saldırganı Alparslan Arslan cezaevinde intihar etti!
Danıştay saldırganı Alparslan Arslan hükümlü bulunduğu Maltepe Cezaevi’nde intihar etti.

Danıştay saldırganı Alparslan Arslan hükümlü bulunduğu Maltepe Cezaevi’nde intihar etti.

HALK TV’den Seyhan Avşar’ın haberine göre kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kurtarılamayan Arslan’ın çöp poşetlerini birleştirerek kendisini tavana astığı öğrenildi. Başsavcılık kaynakları Arslan’ın uzun bir süredir öz bakımını dahi yapmadığını belirtti.

Avukatlık yapan Alparslan Arslan,17 Mayıs 2006 tarihinde Danıştay 2. Dairesi''ne silahlı saldırı düzenlemişti. Arslan’ın saldırısında dört Danıştay üyesi yaralanmış ve hakim Mustafa Yücel Özbilgin hayatını kaybetmişti.

BABASI ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

Alparslan Arslan’ın cezaevinde intihar ettiği iddialarına Baba İdris Arslan yaptığı açıklamada, "Oğlum intihar etmedi, öldürüldü” dedi. 

Superhaber’den Mevlüt Yüksel’in haberine göre, Arslan açıklamasının devamında, "Bu gece saat 23:00 sıralarında Silivri’de yaşayan kızım cezaevinden aranmış ve oğlunun intihar ettiği söylenmiş. Ben bunun üzerine Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gittim. Burada oğlumun cenazesinin Adli Tıp Kurumu’na götüreceklerini öğrendim. Ben oğlumun intihar ettiğine inanmıyorum. Bana göre oğlum öldürüldü. Parçalarını birleştirdiğimde ben bunun gerçek olduğuna inanıyorum. Bundan önce birçok kez, her yere başvurarak oğlumun suçsuz olduğunu anlatmaya çalıştım. Ama sesimi kimseye duyuramadım. Biz Alparslan Arslan’ın tahliyesini beklerken ölümünü öğrendik. Cenazeyi nereye defnedeceğimize henüz karar vermedik” dedi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar