Cinsiyet değiştirmişti... Meli Bendeli'nin son hali olay oldu

Cinsiyet değiştirmişti... Meli Bendeli'nin son hali olay oldu
Bir döneme damgasını vuran Çukur dizisinde Timsah Celil karakterine hayat veren Ahmet Melih Yılmaz, adını Meli Bendeli olarak değiştirmişti. Bendeli pembe saçı ve mini elbisesiyle olay oldu.

Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz yıl cinsiyet değişikliği kararı alarak adını Meli Bendeli olarak değiştirdiğini açıklamıştı.

Bu radikal kararın ardından yaptığı estetik operasyonlarla dikkat çeken başarılı oyuncu, yeni kimliğiyle medyanın ve izleyicilerin gündeminden düşmüyor.

Cinsiyet değişikliğinin ardından adını Meli Bendeli olarak değiştiren ve pembe saçlarıyla göz kamaştıran oyuncu, sosyal medya hesaplarından cesur ve iddialı paylaşımlarıyla sıkça gündeme geliyor.

jju.jpg

8 SAAT SÜREN OPERASYONDA 5 AMELİYAT

Geçtiğimiz ay içerisinde toplamda 5 ameliyat geçiren Bendeli, 8 saat süren bu operasyonların detaylarını takipçileriyle paylaşarak, değişim sürecinin ne kadar zorlu olduğunu vurgulamıştı.

Özellikle göğüs ve dudak estetiği ile adından söz ettiren Meli Bendeli, geçirdiği operasyonların masraflı bir süreç olduğunu belirtti. Hormon masraflarının aylık 1500 TL'yi bulduğunu ifade eden oyuncu, bu süreçte sabırla beklediğini ve 30 yaşına gelene kadar değişim sürecini tamamlamaya kararlı olduğunu da belirtti.

uhu.jpg

Ahmet Melih Yılmaz'ın Meli Bendeli olarak yeni hayatındaki cesur ve özgün tarzı, sosyal medyada geniş bir ilgiyle karşılanıyor. Pembe saçları ve iddialı kıyafetleriyle paylaştığı fotoğraflarıyla dikkat çeken oyuncu, değişim sürecindeki kararlılığı ve cesaretiyle takipçilerinden büyük destek alıyor.

İşte Meli Bendeli'nin son paylaşımı

ii.jpg

frrf.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar