Evinin balkonunda dehşeti yaşadı! Kanlar içinde kaldı

Evinin balkonunda dehşeti yaşadı! Kanlar içinde kaldı
Aksaray'da bir kadın evinin balkonundan eşya almak isterken kucağında çocuğu ile kanlı saldırıya uğradı.

Aksaray’da yaşayan Dudu Altan (21) evinin balkonundan eşya alırken saldırıya uğradı. Üç katlı binanın zemin katında oturan kadın kucağında bebeği ile korku dolu anlar yaşadı.

Olay sırasında yaşanan arbedede Altan'ı bıçakla yaralayıp, darbeden şüpheli cep ise telefonunu gasbedip, kaçtı. Aldığı darbelerle yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı. Polis, şüpheliye yakalamak için çalışma başlattı.

BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI

Korkunç olay saat 19.40 sıralarında Aratol İstiklal Mahallesi'ndeki 2 katı binanın giriş katında yaşandı.

Dudu Altan, kucağında oğlu Alperen ile bir eşya almak için evinin balkona çıktığı sırada elinde bıçak bulunan kişi tarafından saldırıya uğradı.

Genç kadının boğazını sıkarak içeri doğru iten şüpheli, kadını tekme ve yumrukla darbedip bıçakla yaraladıktan sonra cep telefonunu gasbederek kaçtı.

Dudu Altan'ın çığlıklarını duyan komşuları yardıma koştu. Yapılan ihbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

Aldığı darbe ile bıçakla elinden, yumruk darbesiyle de yüzünden yaralanan Dudu Altan, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

EŞİ SURİYE'DE GÖREVLİ ASKER


Evde parmak izi incelemesinde bulunan polis, saldırganın kimliğini belirlemek için çalışıyor. Oğlunun Suriye’de uzman çavuş olarak görev yaptığını söyleyen Mustafa Altan, gelinin yaşadığı korkuyu anlatırken, “Gelinim kanlar içinde kalmış, çok korkmuş hırsızın bulunup yakalanmasını istiyorum." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar