Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek açıkladı! Bu ay çok şey kaybedecek

Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek açıkladı! Bu ay çok şey kaybedecek
Ünlü astrolog Dinçer Güner, bu hafta 12 burcu neler beklediğini tek tek altını çizerek açıkladı. Öte yandan 7 burcun bu yeni ayda çok şey kaybedeceğini söyleyerek uyarıda bulundu.

Haber Global’dan Mehmet Sercan Tezcanoğlu’nun haberine göre ünlü astrolog Dinçer Güner bu hafta 12 burcu neler beklediğini yorumladı.

KOÇ BURCU (21 MART-20 NİSAN):

Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ay, Koç burcu için iş ve kariyer konularına odaklanmayı işaret ettiğini söyleyen ünlü astrolog Dinçer Güner, Koç burcu için yeni adımlar yeni başlangıçlar yapmanın tam zamanı. Öte yandan Koç burcu maddi konularda Uranüs etkisiyle beklenmedik olumlu gelişmeler yaşayabilir.

jydo0l2npeq0bbpynhe7xg.jpg

BOĞA BURCU (21 NİSAN-20 MAYIS):

Yeni ay, Boğa burcu için yurt dışı, eğitim, hukuksal konular ve yayıncılıkla ilgili alanlarda yeni başlangıçların müjdelendiğini belirten Dinçer Güner, Uranüs’ün desteğiyle Boğa burçlarının özgürlük alanları genişleyebilir ve sürpriz olumlu gelişmeler yaşayacağını söyledi.

a3ah-etx6eoklao8ou4ctw.jpg

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN):

Bu hafta İkizler burcu için finansal konuların ön planda olduğunu vurgulayan ünlü astrolog, yeni ay, krediler, bankacılık işlemleri, borçlar, nafaka gibi alanlarda düzenlemeler yapma ve araştırmalar yapma fırsatı sunduğunu belirtti. Uranüs’ün etkisiyle beklenmedik olumlu gelişmeler mümkün.

nmnksepwgkcltsp4gxit2q.jpg

YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN-22 TEMMUZ):

İlişkiler ve ortaklıklar Yengeç burcu için önemli. Yeni ay, bu alanda sürpriz ve beklenmedik gelişmelere işaret ettiğini ifade eden ünlü astrolog Dinçer Güner, iş birlikleri ve yeni ortaklıklar için güçlü adımlar atılabileceğini söyledi. Bu dönem de Yengeç burcunun dostlarından destek alçağının da mümkün olduğunu belirtti.

cymtl3vmuugv7ujsukvl0w.jpg

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS):

Yeni ay, Aslan burcu için iş ve çalışma koşullarında sürpriz ama olumlu değişimlere işaret ettiğini vurgulayan Dinçer Güner, sağlığa dikkat etmek ve yeni iş projeleriyle ilgilenmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca, bu dönemde Aslan burçları için sürpriz iş tekliflerinde olabileceğini belirtti.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL):

Yeni ay, Başak burcu için flört ve heyecan verici ilişkilerin kapılarını aralayacağını söyleyen ünlü astrolog Dinçer Güner, aynı zamanda finansal konularda Başak burçlarının risk alması ve yatırım yapması için uygun bir dönem olduğunu kaydetti. Öte yandan yurt dışı ilişkilerde güzel gelişmeler yaşanabilir.

niempbklyemhykvwtmz30w.jpg

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL-23 EKİM):

Ev, aile ve gayrimenkul konuları Terazi burcu için öne çıktığını ifade eden astrolog Dinçer Güner, yeni ay Terazi burçlarının bu dönemde değişikliklere çık olduğunu gösteriyor. Ayrıca nafaka gibi konularda olumlu gelişmelerin yaşanacağını belirtti.

hyh.jpg

AKREP BURCU (24 EKİM-22 KASIM):

Yakın çevre ve iletişim Akrep burcu için önemli. Yeni ayın Akrep burçları için ilgi çekici fikirlerle dolu bir döneme işaret ettiğini ifade eden Dinçer Güner, iş birlikleri ve ortaklıkların yanı sıra küçük seyahatler de gündeme gelebileceğini açıkladı. Bu dönemde Akrep burçları için yakın çevreden destek alabilecekleri bir yıl olacak.

YAY BURCU (23 KASIM-21 ARALIK):

Yeni ay, Yay burcu için finansal konularda heyecan verici gelişmelere işaret ediyor. Yatırım yapmak ve maddi konularda risk almak için uygun bir dönem olabilir. Ayrıca, yeni iş projeleri ve yoğun çalışma tempo gündemde olabilir.

mjzm5yfkxu6bmiylg-wkbg-001.jpg

OĞLAK BURCU (22 ARALIK-20 OCAK):

Bu hafta Oğlak burcu için oldukça etkili bir yeni ay var. Hayatlarında uzun süredir yapmak istedikleri değişimleri gerçekleştirmek için motivasyon bulabilirler. Ayrıca, sürpriz aşk kaçamakları da söz konusu olabilir.

jtxkdn918kiwjfryynmxpq.jpg

KOVA BURCU (21 OCAK-18 ŞUBAT):

Kova burcu için yeni ay, içsel bir çekilme dönemini işaret ediyor. Kendi iç dünyalarına odaklanmak, dinlenmek ve yalnız kalmak isteyebilirler. Aile tarafından destek görmek ve gayrimenkul konularında güzel gelişmeler yaşamak mümkün.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART):

Sosyal ilişkiler ve dostluklar Balık burcu için ön planda olduğunu ifade eden ünlü astrolog Dinçer Güner, yeni ay, Balık burcu için finansal fırsatlar yaratma ve dijital işlere odaklanma fırsatı sunuyor. Ayrıca beklenmedik seyahatler ve eğitimler de gündemde olabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar