6 Şubat depremlerini nokta atışı bilmişti Erzincan’ı da bildi! Ünlü Astrolog Zuhal Taşçı Türkiye’yi bekleyen felaket için tarih verdi

6 Şubat depremlerini nokta atışı bilmişti Erzincan’ı da bildi!  Ünlü Astrolog Zuhal Taşçı Türkiye’yi bekleyen felaket için tarih verdi
6 Şubat depremlerinin hem yerini hem de büyüklüğünü nokta atışıyla bilen ünlü Astrolog Zuhal Taşcı, yeni felaket için tarih verdi.

Gazeteci Sercan Kahveci’nin YouTube’da sunduğu Sercan Kahveci ile Çıkış programının konuğu olan Astrolog Zuhal Taşcı, dikkat çeken yeni açıklamalar yaptı.

53.jpg

“BU KESİNLİKLE İKİNCİ ÇERNOBİL VAKASI”

Daha önceki yayınlarında “Yeni bir Çernobil geliyor” diyerek Erzincan’daki maden faciası için uyaran Taşçı, felakete ilişkin şunları söyledi: Ben ekim ayından bu yana söylüyorum. Astroloji ve gökyüzü bizi yanıltmadı. Plüton Mars kavuşumunun olduğu aynı gün biz maden kazasını yaşamış bulunduk. Bu kesinlikle ikinci Çernobil vakası. Hem tarıma insanlığa uzun vadeli etkileri olacak. Önlem almazsak o toprak verimlilik, su asla aynı olmayacak acil önlem almamız gerekiyor. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Kanser vakaları, zehirlenme vakaları artacak. Nisan bilançosu ağır olacak.

monmnmn.jpg

“BEKLENMEYEN ÖLÜMLER MEYDANA GELEBİLİR”

Türkiye’nin dokuzuncu evine denk gelen bir yeni ay var. Aslan burcunda bir Neptün var ve bu ülke haritasında denizleri, kaymaları temsil eder. Yeni ay Neptün’e karşı geliyor. Yaşanan kayıplar hem denizden hem de yer altından gelebilir. Genç, beklenmeyen ölümler meydana gelebilir. 10 Şubat 5 Mart dönemi çok önemli. Siyasilerle ilgili de önemli skandal ve kayıplar yaşanabilir.

asasas.jpg

"SUDAN GELECEK TEHLİKELER VAR"

Yeni ay beklenmeyeni bekle anlamını taşır burada. Bu harita toplumu etkileyen felaketleri temsil ediyor. Bu Jüpiter yeni ay karşıtlığı görünmez kaza gibi duran ama önlemde alınmayan olayları ifade ediyor. Sorumluluk almayı, düşünememekle ilgili bir durum var. Sudan gelecek tehlikeler de var burada.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar