Erzincan faciasını 5 gün öncesinden bilmişti! “Riskin ön habercisi” diyerek deprem için o ili işaret etti

Erzincan faciasını 5 gün öncesinden bilmişti! “Riskin ön habercisi” diyerek deprem için o ili işaret etti
Erzincan İliç’te yaşanan maden faciasını 5 gün öncesinden şekli, yeri ile nokta atışı bilen Kızıl Deli Kahin isimli sosyal medya kullanıcısı deprem için o ile dikkat çekerek uyardı.

Erzincan'ın İliç ilçesinde Anagold şirketinin işlettiği Çöpler Altın Madeni'nde toprak kayması meydana geldi ve 9 işçi toprak altında kaldı. Felaketin üzerinden 3 gün geçerken işçileri arama ve kurtarma çalışmaları hala devam ediyor.

Türkiye’nin yüreğini yakan faciaya ilişkin dikkat çeken detaylar ortaya çıkmaya devam ederken felaketi 5 gün önce rüyasında görerek uyaran Kızıl Deli Kahin’in uyarısı da dikkatleri üzerine çekti.

783534image1.jpg

Depremlere ilişkinde düşüncelerini dile getiren Kızıl Deli Kahin, Türkiye’deki o ili işaret etti.

c1.jpg

"ÇANAKKALE YİNE ATAKLAR VERİR"

Çanakkale depremlerinin önemli olduğunu vurgulayan kahin, sebebini şöyle açıkladı: Dün de belirttik. Çanakkale Türkiye'nin aurası, en kuvvetli ruhsal alanıdır, yaşayan ruhların alanı da diyebiliriz Çanakkale için. Çanakkale'de olan her deprem Türkiye için oluşacak bir riskin ön habercisidir, yıllardır hiç şaşmadı bu kural. Aynı zamanda milli önemli günlerde Çanakkale yine ataklar verir, fakat bu ülkenin ve halkının hak edişine göre bir selamlama seramonisi gibidir, hak ediliş yoksa selam da verilmez. Diyebilirsiniz ki bilim bunun neresinde ister al ister alma.

ck.jpg

Kahin, yakın zamandaki bir paylaşımında “Kızıl anomalinin rotası hesaplandı. Tavan 5 kıyı Ege. Alan içeriye hafif giriyor, yani iç Ege alana biraz dokunabilir” diyerek yakın zamanda bir deprem meydana gelebileceğinin sinyalini verdi.

CALIFORNIA VE ENDONEZYA DEPREMLERİNİ DE BİLDİ

Kahinin 2019 yılında Amerika California’da meydana gelen 7,1 büyüklüğündeki depremi ve Endonezya’daki 6,9 büyüklüğündeki depremi de günler öncesinden bildiği ortaya çıktı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar