28 Mayıs Survivor Türk - Yunan futbol maçını hangi takım kazandı?

28 Mayıs Survivor Türk - Yunan futbol maçını hangi takım kazandı?
28 Mayıs Cumartesi akşamı Türk ve Yunan ekibi ödülü kazanabilmek için kıyasıya mücadele verdi. Kırmızı ve Mavi takımın karşı karşıya geldiği akşamda "28 Mayıs Türk-Yunan futbol maçını hangi takım kazandı?" sorusu araştırmaları hız kazandı.
Survivor All Star 2022 ödül oyunu mücadelesinde, Türk ve Yunan takımları 28 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan programda, futbol maçını kazanmak için ter döktü. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor ödül oyununu kazanan takım büyük ödülün de sahibi oldu.
 
28 MAYIS SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
 
Survivor'' All Star''da bir kez daha ödül oyunu heyecanı yaşandı. 28 Mayıs ödül oyununu ve 50 bin TL para ödülünü kazanan takım belli oldu. Ünlüler takımının kazananı Sema, Gönüllüler takımının kazananı Hikmet ile yarıştı. 4-0''lık skorla Hikmet ödülü Gönüllüler takımına kazandırdı. Survivor Türk ve Yunan futbol maçı 9-9''luk skorla sona erdi. Kıran kırana mücadelenin kazananı olmadı.
 
SURVİVOR''DA KİM ELENDİ?
 
Programda son elenen isim Sude Burcu olmuştu. Tv 8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor''da elenen isim henüz belli olmadı. Eleme potasında yer alacak isimler dokunulmazlık mücadelelerinin ardından belirlenecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar