27 Mayıs Survivor'da haftanın ilk eleme adayı belli oldu...

27 Mayıs Survivor'da haftanın ilk eleme adayı belli oldu...
Survivor All Star'da 27 Mayıs 2022 Cuma akşamı birinci eleme adayı belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler dün akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda haftanın ilk eleme adayı belli oldu.
Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor''da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı dün akşam dokunulmazlık oyunu için yarıştı. İlk kadınlar mücadelesini 8-3''lük skorla gönüllüler takımı kazandı. Dokunulmazlık oyununda erkekler performansında 8-4 ünlüler kazandı. En iyiler mücadelesinin ardından dokunulmazlığı Mavi takım aldı.
 
NİSA''NIN UYKUSU GECEYE DAMGA VURDU
 
Dokunulmazlık oyununa damga vuran olaysa Nisa''nın uyuması oldu. Oyunu sunmak için seremoniye gelen Murat Ceylan, yarışmacılardan Nisa Bölükbaşı''nın uyuduğunu fark etti. Nisa''nın uykuya daldığını gören Murat Ceylan“ Nisa bugün uykusunu alamadı herhalde” dedi. Nisa''nın oyun boyunca yaptığı hareketler iki takımda da çok konuşuldu. Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybettiği için konseye gitti.
 
DOKUNULMAZLIK ADEM VE BERKAN''A GİTTİ
 
Survivor All Star''da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sonrası yapılan konseyde gerginlik yaşandı. Nisa ile ünlüler takımı arasında Nisa''nın oyuna çıkmamasıyla ilgili konuşmada tansiyon yükseldi. Ünlüler takımında Adem performansıyla dokunulmazlığı kazandı. Gönüllüler takımında ise dokunulmazlığı Berkan kazandı.
 

 
Konseyde yapılan oylamanın sonucunu Acun Ilıcalı açıkladı. Konseyde en çok Anıl ve Ayşe''nin ismi yazıldı. Yapılan oylamada 1. gitme adayı Anıl seçildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar