24 Mayıs Survivor All Star'da elenen isim belli oldu

24 Mayıs Survivor All Star'da elenen isim belli oldu
Kıyasıya mücadelelere sahne olan Survivor'da dün akşam eleme konseyi yaşandı. İki dokunulmazlığı Mavi takımın, iki dokunulmazlığı da Kırmızı takımın kazanmasıyla her iki takımdan da eşit sayıda eleme adayı belirlenmişti. 24 Mayıs günü yayınlanan yeni bölümde elenen isim netlik kazandı.
Ekranların fenomen yarışması Survivor''da dün akşam eleme konseyi heyecanı yaşandı ve elenen isim netlik kazandı. Finale en çok yarışmacı sayısıyla gitmek isteyen Mavi ve Kırmızı takım kıyasıya mücadele verdi. Kırmızı ve Mavi takımından ikişer isim potada yer aldı. Yarışmanın izleyicileri Survivor''da kim elendi? sorusuna yanıt aradı.
 
SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
 
Surivor''da dün akşam Mavi ve Kırmızı takım ödül oyununu kazanmak için ter döktü. Kadınlar mücadelesini 8-4''lük skorla Gönüllüler takımı kazandı. Erkekler mücadelesini 8-5 Gönüllüler kazandı ve ödülün sahibi oldu.
 
SURVIVOR ELEME ADAYLARI
 
Survivor''da bu hafta ilk eleme adayı Berkan, ikinci eleme adayı Ayşe olmuştu. Survivor''da üçüncü eleme adayı Hikmet olurken son eleme adayı ise dün yapılan oylama sonucunda Sude oldu.
 
SURVIVOR''DA KİM ELENDİ?
 
Survivor''da her hafta olduğu gibi salı akşamı yeni bir veda yaşandı. Bu hafta adaya veda eden isim belli oldu. Survivor''da 24 Mayıs Salı akşamı gerçekleştirilen eleme konseyinin ardından elenen yarışmacı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Elenen isim Sude oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar