30 Mayıs 2022 Survivor eleme adayı kim oldu?

30 Mayıs 2022 Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor'da, ilk iki dokunulmazlığı kaybeden ve sayıca az olan Kırmızı Takım bir yarışmacıyı daha kaybetmemek için oyun alanına çıkarken, Mavi Takım ise sayısını korumak için ter döktü. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu? İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve eleme adayları...
Survivor dokunulmazlık oyununun ilk turu olan kadınlar mücadelesini 8 - 4 kazanan Mavi takım genel skoru 1 - 0''a getirdi. İkinci tur olan erkekler mücadelesini de 8 - 7 kazanan Mavi takım üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanmış oldu.
 
HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
 
Survivor 2022 All Star eleme adayı olan ilk isim 27 Mayıs akşamı yayınlanan bölümle birlikte netlik kazandı. Oylamada Ayşe 2 oy alırken Anıl 3 oy aldı. Yapılan oylama sonucunda haftanın ilk eleme adayı Anıl Berk Baki oldu.
 
Survivor 2. eleme adayı yapılan oylamanın ardından belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takımın aday çıkardığı gecede Ayşe 3 oy alırken Sema 2 oy aldı. Böylece 3 oy alan Ayşe ikinci eleme adayı oldu.
 
Survivor üçüncü eleme adayı ise ünlüler takımında yapılan oylama ile belli oldu. Survivor''da üçüncü eleme adayı toplamda 3 oy alan Sema Aydemir oldu.
 
SURVİVOR''DA KİM ELENDİ?
 
Survivor''da elenecek isim 1 Haziran çarşamba akşamı gerçekleşecek eleme konseyinin ardından belli olması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar