Tüm Balıkesir bu olayı konuşuyor! Hastane tuvaletinde büyük skandal

Tüm Balıkesir bu olayı konuşuyor! Hastane tuvaletinde büyük skandal
Balıkesir’de bir hastanede yıllarca gizli kalmış skandal hemşirenin durumu fark etmesi üzerine ortaya çıktı. İşte sapıklığın sınır tanımadığı olayın detayları…

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tuvaletinde yaşanan skandal mide bulandırdı. Hastanenin tuvaletinde bulunan çantanın içindeki gizli kamera düzeneğini tesadüfen fark eden bir hemşire hemen polise haber verdi.

Polis ekipleri, çantanın sahibi olduğu tahmin edilen kişinin kimliğini belirledi ve nöbetçi savcının talimatıyla harekete geçti. Şüpheli 52 yaşındaki T.Ö. yapılan operasyonla gözaltına alındı.

aw186951-01.jpg

4 YIL KAMERADAN İZLEMİŞ

Sorgusunda sağlık sorunları nedeniyle sık sık hastaneye gitmek zorunda kaldığını belirten T.Ö., telefon kamerasını kullanarak gizli kamera düzeneğini kendisinin hazırladığını ve yaklaşık 3-4 yıldır bu şekilde görüntü aldığını itiraf etti. Ancak aldığı görüntüleri daha sonra imha ettiğini savundu.

aw186951-02.jpg

Sapık T.Ö., sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Skandal olay hastanede ve ilçede büyük tepkiyle karşılandı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve gereken cezai işlemlerin yapılacağını açıkladı.

aw186951-03.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar