Eski sevgiliden şeytana pabucunu ters giydirecek intikam planı! Hababam Sınıfı’ndaki sahnenin bir üstü

Eski sevgiliden şeytana pabucunu ters giydirecek intikam planı! Hababam Sınıfı’ndaki sahnenin bir üstü
İzmir’de bir gencin ayrıldığı eski sevgilisinden intikam alabilmek için bulduğu yöntem bu kadar da olmaz dedirtti.

Sevgililer arasında yaşanan ayrılık sonrası olayların bir kısmı sosyal medyanın diline düşüyor, kafaları karıştırıyor. İzmir’de yaşanan son olayın ise eşi benzeri yok.

KAPIDA ÖDEMELİ SİPARİŞİN ARDI ARKASI KESİLMEDİ

İzmir’de bir mahallede yaşanan filmlere konu olacak türdeki olay sosyal medyayı resmen salladı. Bir kişi eski sevgilisinin ev adresini vererek kapıda ödemeli onlarca yemek siparişi verdi.

Kapıya gelen kuryelerin sayısı 10’u geçti. Mahallede oluşan tablo görenleri hayrete düşürdü. Hayatının şaşkınlığını yaşayan kuryeler de ne yapacakları şaşırdı.

ooooooooooo.jpg

Kuryelerden oluşan kalabalığı gören kuryeler sosyal medyada gündem olurken eski sevgilinin intikam yöntemi de pes dedirtti. Olay Hababam Sınıfı’nda kızların erkeklere Taksim’de aynı saatte buluşmak için randevu verdiği sahneye benzetildi.

Eski sevgililerin ayrılık sonrasında her yerden kendisini engelleyenlerle iletişime geçebilmek için başvurdukları yöntemlerden biri de çoğu kez IBAN’dan para atıp not yazmak oluyor.

Öyle ki bu konu aynı zamanda aşk dizilerine, sinema filmlerine de tema olabiliyor. Daha önce de bir kişi Sevgililer Günü'nde kendisine hediye almayan sevgilisinin evini darmadağın ederek çöpe çevirmiş herkesin tepkisini toplamıştı.

sppo.jpg

HEDİYE ALMADI DİYE EVİNİ DAĞITTI

Genç kız sergilediği bu davranışını hiç çekinmeden video eşliğinde “Kızlar eğer sevgiliniz Sevgililer Günü için hiç bir şey almadıysa beni arayın. Ev yıkımı konusunda uzmanım. İster bebeğinizin babası olsun ister erkek arkadaşınız... İşiniz halledilmezse para iadesi garantimiz vardır” sözleriyle paylaşmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar