Survivor All Star'da gergin anlar: Eleme adayı belli oldu sinir krizi geçirdi

Survivor All Star'da gergin anlar: Eleme adayı belli oldu sinir krizi geçirdi
Survivor All Star'ın son bölümünde, Berna, oyun sırasında Merve'ye karşı mağlup olunca büyük bir sinir krizi geçirdi. Rakip takımdan Özgür'ün Berna'ya karşı tepki göstermesiyle birlikte aralarında gergin bir diyalog yaşandı.

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star, dün akşam yine izleyicileri ekran başına kilitledi. Kadınlar arasında eleme adayları belirlenirken, Kırmızı Takım'dan bir isim daha eleme potasına girdi.

6624ac64b3b6c273-w1200xh672.webp

Mücadele dolu oyun, son ana kadar heyecanı dorukta tuttu ve Mavi Takım, 12-11'lik bir üstünlükle zaferi elde etti. Bu galibiyetle birlikte Mavi Takım rahat bir nefes aldı.

Berna, Merve ile yaşadığı mücadelede oyunu kaybedince büyük bir sinir krizi geçirdi. Elindeki sopaları savurarak tepkisini gösteren Berna, ancak zorlukla sakinleşebildi. Rakip takımdan Özgür'ün Berna'ya yönelik tepkisi ise gerilimi artırdı. Özgür, Berna'nın davranışlarını eleştirerek, "Kendini kontrol etmelisin. Bu çocukça davranışlarla kimseye zarar veremezsin. Ben buradayım, istersen bana gel" dedi. Berna da hemen karşılık vererek, "Sana ne, sen kendi işine bak. Sinirlendim ve tepki verdim. Sus da Yunus Emre'ye söyle" diyerek Özgür'e cevap verdi.

6624ac608ccae918-w1200xh674.webp

Konseyde yapılan oylamada, Kırmızı Takım'dan en fazla oy alan Aleyna, üçüncü eleme adayı oldu. Nagihan 1 oy alırken, Merve de 1 oy aldı. Ancak Aleyna, 5 oy alarak eleme potasına giren isim oldu. Konseyde, Özgür içinse "Normalde sakin biri, ancak bu sefer bile sinirlendirdiniz" şeklinde yorumlar yapıldı.

1200x627-survivor-yunus-emre-ozden-kimdir-survivor-yunus-emre-kac-yasinda-nereli-survivor-all-star-2024-1710022705681.jpg

Survivor All Star 2024'ün en dikkat çeken isimlerinden biri de Yunus Emre Özden, yarışmadaki kavgaları ve aldığı cezalar ile sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Aleyna Kalaycıoğlu ile yakınlığı gündem olan Özden, bakın aslen nereliymiş.

640xauto-001.webp

Beria Özden ile evli olan yarışmacı 29 Mart 1993 tarihinde İstanbul'un Silivri ilçesinde doğmuş.

İşte diğer ünlülerin memleketleri...

Yakışıklılığıyla genç kızların sevgilisi olan Burak Özçivit aslen Gaziantepliymiş. Güzel oyuncu Fahriye Evcen ile mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncunun iki taneden oğlu bulunuyor.

Sosyal medya hesabında aktif olan çift geçtiğimiz günlerde ailece sıcak havanın tadını çıkarmışlardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar