Kerimcan Durmaz iki ayda tam11 kilo aldı! Son hali olay oldu

Kerimcan Durmaz iki ayda tam11 kilo aldı!  Son hali olay oldu
Son dönemlerde eril enerjisi arşa çıkan Kerimcan Durmaz'ın eski halinden eser kalmadı. Durmaz spor salanlarından çıkmaz oldu. Sosyal medya fenomeni ve DJ, iki ayda 11 kilo aldı.

Instagram hesabından paylaştığı gönderilerde sık sık spor salonunda geçirdiği zamanları ve antrenmanlarını takipçileriyle paylaşan Kerimcan'ın, son zamanlarda maskülen bir görünüme büründüğü fark edildi. Durmaz son paylaşımında tartının üzerindeki pozunun altına 2 ayda tam 11 kilo aldığını yazdı.

ekran-goruntusu-2024-05-09-142446.webp

2 AYDA 11 KİLO ALDI

Kerimcan, "2 ayda tam 11 kilo aldım" diyerek şu an 81 kiloya ulaştığını açıkladı. Bu kilo alımıyla birlikte, sosyal medya platformlarında genellikle fit ve sporcu bir görüntü sergileyen Kerimcan'ın değişen stili ve vücut yapısı takipçileri arasında konuşulan konular arasına girdi.

ekran-goruntusu-2024-05-09-145145.webp

NERDESİN PARÇASIYLA HERKESİ ŞAŞIRTTI

Son zamanlarda eril enerjisini doruklara taşıyan Kerimcan Durmaz'ın eski neşeli ve renkli halinden eser kalmadı. Vlog çekimlerine yeni şarkıları ve onları süsleyen klipleriyle sosyal medyada büyük bir çıkış yapan ünlü fenomen, bu sefer de "Nerdesin" parçasıyla herkesi şaşırtmayı başardı.

Sosyal medya kullanan hemen herkesin Kerimcan Durmaz'ı tanıdığı, hatta en az bir kez bile olsa videolarına denk geldiği bir gerçek. Makyaj ve dans videolarıyla tanınan ve "aşkıımm olayyssınnnn" gibi kelimeleri lügatımıza kazandıran Kerimcan, bir dönem neredeyse kaybolmuş gibi görünmüştü. Geçtiğimiz aylarda tekrar ortaya çıkması, hayranlarını sevindirdi ve geri dönüşü olay oldu.

Artık eski paylaşım ritmine geri dönen Kerimcan Durmaz, yakın arkadaşı Samet Liçina ile şehir şehir dolaşıp vloglar çekiyor. Bununla yetinmeyen Kerimcan'ın üzerine yüklenen gizemli ve ani bir eril enerji de onu sosyal medyanın zirvesine taşıyan asıl sebep gibi görünüyor. Bu enerji, tam olarak nereden ve niçin geldiği konusunda şaşkınlık yaratsa da, Kerimcan'ın fenomenik yolculuğunda önemli bir rol oynuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar