Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finaller belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finaller belli oldu!
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. İşte eşleşmelerin listesi ve müsabakaların oynanacağı tarihler...

Amatör ligler ile Süper Lig takımlarının mücadele etmesini sağlayan Ziraat Türkiye Kupası''nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu.

İŞTE EŞLEŞMELER:

  • Fenerbahçe-Kayserispor
  • Sivasspor-Gaziantepspor
  • Trabzonspor-Ankaragücü
  • Galatasaray-Başakşehir

Çeyrek Final müsabakaları 28 Şubat, 1 ve 2 Mart''ta, Yarı Final 1. maçları 4, 5 veya 6 Nisan, Yarı Final 2. maçları ise 25, 26 veya 27 Nisan tarihlerinde oynanacak.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, kura sonrası açıklamalarda bulundu:

148 takımla başladığımız Ziraat Türkiye Kupası''nda çeyrek finale geldik. Çeyrek finale kalan 8 takımı tebrik ederim. Bundan sonra da başarılarının devamını dilerim. Ziraat Türkiye Kupası, futbolumuzun önemli markası. En alt ligden, en üst lige kadar Türkiye''yi kucaklayan bir organizasyon. Ziraat Bankası 159 yıllık bir kurum. Her konuda Türk futboluna katkılar sağladı. Bundan sonra da devam edeceklerini söylediler. Son derece önemli. Çünkü futbol dünyada olduğu gibi Türkiye''de de en çok izlenen spor dalı. TFF ve Türkiye Cumhuriyeti''nin 100 yılında bu 8 takımdan biri kupayı kazanacak. Ayrıca UEFA Konferans Ligi''nde ülkemizi temsil edecek. Tüm maçların Fair-Play ruhuyla oynanmasını diliyoruz.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar