Galatasaray çeyrek final biletini kaptı!

Galatasaray çeyrek final biletini kaptı!
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Alanyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla birlikte çeyrek finali garantiledi.

Galatasaray puan kaybını unuttu. Süper Lig''deki son 8 karşılaşmasını da kazanan sarı-kırmızılı ekip, Ziraat Türkiye Kupası''nda da yoluna dolu dizgin devam ediyor. Alanyaspor deplasmanına konuk olan Galatasaray, sahadan 2-1 galibiyetle ayrılarak tur atlayan taraf oldu.

Dengeli başlayan karşılaşma, iki takımın da birbirini yoklamasıyla 16. dakikaya kadar sürdü. Galatasaray, bulduğu duran topta Danimarkalı savunma oyuncusu Viktor Nelsson ile perdeyi açtı. Golün ardından ataklarına devam eden ekipte ikinci gol, Mertens''in ceza sahası dışından yaptığı şık vuruşla geldi. Karşılaşmaya Süper Lig''deki 11''inden 5 farklı oyuncu ile başlayan Okan Buruk''un takımı soyunma odasına 2-0 galibiyetle gitti.

İkinci yarı ise rüzgar tersine döndü. Alanyaspor üst üste ataklarla Galatasaray kalesini bunaltırken, ev sahibi ekibi umutlandıran gol 67. dakikada Ivan Cavaleiro''dan geldi. Karşılaşmanın geri kalanında ısrarlı ataklarına rağmen Okan Kocuk''u mağlup edemeyen Alanyaspor aldığı mağlubiyet ile kupanın dışında kalmış oldu.

ANTALYASPOR KUPADAN ELENDİ

Süper Lig''de 2. yarının ilk karşılaşmasında Galatasaray deplasmanına gidecek Antalyaspor, bugün sahasında konuk ettiği Kayserispor''a 2-0 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası''na veda etti. Normal süresi 0-0 biten karşılaşmanın uzatma dakikalarında Kayserispor''un golleri üst üste geldi. Miguel Cardoso ve Ethem Balcı''nın bulduğu goller ile Kayserispor, adını Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finaline yazdırdı. 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar