Beşiktaş penaltılarla Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti

Beşiktaş penaltılarla Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti
Ankaragücü ile Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında Ankara Eryaman Stadı'nda karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltı atışları sonucunda tur atlayan takım Ankaragücü oldu.

 Ankaragücü ve Beşiktaş, Eryaman Stadı''nda Ziraat Türkiye Kupası''nda çeyrek finale yükselebilmek için kozlarını paylaştı. Maça bulduğu erken golle üstün başlayan Ankaragücü, oyunun geri kalanında Beşiktaş''ın hücumlarına direnmeye çalıştı. İlk yarı başka gol olmazken siyah-beyazlılar aradığı beraberlik golünü 77. dakikada golcü oyuncusu Cenk Tosun ile buldu. 

Karşılaşmanın normal süresi 1-1''lik sonuçla tamamlanırken, 15''er dakikalık 2 uzatma periyodundan da gol sesi çıkmadı ve kazananı penaltılar belirledi. Kaleci Gökhan Akkan''ın başarılı performansı ile penaltı atışlarından 4-3 üstün ayrılan Ankaragücü, adını Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finaline yazdırdı.

CENK VE GEDSON SAKATLANDI

Karşılaşmanın uzatma periyodunda, Beşiktaş''ın son günlerde form tutan iki yıldız oyuncusu Cenk Tosun ve Gedson Fernandes sakatlık yaşayarak yeşil sahayı terk etti. Kulüpten henüz iki oyuncunun sağlık durumu hakkında bir açıklama yapılmadı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar