Ziraat Türkiye Kupası finalinin ilk 11'leri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası finalinin ilk 11'leri belli oldu
Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçının muhtemel 11'leri belli oldu. Peki maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ASLIHAN KAMER TÜREL CAYMAZ-GÜNBOYU

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir, İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak.

Saat 20:45'te oynanacak maçta Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Müsabaka ATV'den canlı yayımlanacak.

FİNALE NASIL GELDİLER

Kupaya 5. eleme turundan katılan Başakşehir, bu etapta Göztepe'yi son 16 turunda VavaCars Fatih Karagümrük'ü eleyerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Galatasaray'ı eleyen Turuncu lacivertliler, yarı finalde de MKE Ankaragücü'nü saf dışı bırakarak finale geldi.

Türkiye Kupası'na 5. turdan başlayan sarı-lacivertliler, ilk olarak İstanbulspor'u, son 16 turunda ise Çaykur Rizespor'u eledi. Çeyrek finalde Yukatel Kayserispor'u geçen Fenerbahçe, yarı finalde de Demir Grup Sivasspor'u geçerek finalist oldu.

BU YILKİ MAÇLARDA FENERBAHÇE ÖNDE

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında Süper Lig'de yapılan maçları 1-0 ve 2-1'lik skorlarla Sarı-lacivertliler kazandı. Final maçı, bu sezon iki takım arasında oynanan üçüncü maç olacak.

SAKATLIK DURUMU

Kanarya’da, final karşılaşmasında 4 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde düğünleri olması gerekçesiyle Joshua King ile Miguel Crespo zorlu finalde yer almayacak. Sakatlığı bulunan Lincoln Henrique'nin yanı sıra tedavisine devam edilen Altay Bayındır da Başakşehir'e karşı forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11’LER

İki takımın sahaya süreceği muhtemel 11’ler ise şöyle:

Fenerbahçe: İrfan Can; Ferdi, Samet, Szalai, Peres; Arao; Arda, Zajc, İrfan; Batshuayi, Valencia

Başakşehir: Muhammed; Şener, Duarte, Touba, Lima; Biglia; Januzaj, Ömer Ali, Berkay, Deniz; Figueiredo

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar