Aziz Yıldırım'dan flaş başkan adaylığı açıklaması

Aziz Yıldırım'dan flaş başkan adaylığı açıklaması
Fenerbahçe'nin bir önceki başkanı Aziz Yıldırım, kendisi hakkında 'Fenerbahçeli dört ünlü iş insanına başkanlık mesajı gönderdiği' ve "Hazırsanız çalışmaya başlayalım" dediğine dair iddia için konuştu.

GÖKMEN ÖRKMEZ-GÜNBOYU

Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe’de Ali Koç dönenimin 5 yılında da harcanan paralara rağmen kaçan şampiyonluk, yönetimin istifa etmesi yönünde taraftar tepkililerini arttırdı.

Sarı lacivertli taraftarlardan Koç’a istifa sesleri yükselirken eski başkan Aziz Yıldırım ile ilgili flaş bir iddia ortaya atılmıştı.

Hürriyet’ten Mehmet Arslan, Yıldırım ve Fenerbahçe için öne sürdüğü haber şöyleydi:

“Fenerbahçe’nin 17 Haziran’da Olağan Mali Kurul Toplantısı var. Yönetim ve başkan Ali Koç şimdi harıl harıl bu genel kurula hazırlanıyor. Eleştirilerin yoğunlukta olacağını hesaplayan Ali Koç yönetimi genel kurul için bir sürpriz hazırlığında...

1-) Yeni teknik direktörü genel kurulda açıklama olasılığı yüksek.

2-) Transferde 2 hatta 3 yıldız oyuncu müjdesi genel kurul öncesi açıklanabilir. Bütün bunlar bir hazırlık. Gerçekleşir mi bilmiyorum. Ama planlamanın bu yönde olduğuna eminim.

AZİZ YILDIRIM 'SENİ TARAFTAR İLE GÖNDERECEĞİM' DEMİŞTİ

Şimdi gelelim asıl bombaya... Bomba diyorum çünkü Fenerbahçe’de Olağanüstü Genel Kurul için inanılmaz gelişmeler yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezon, “Seni taraftar ile göndereceğim” diyerek Ali Koç’a mesaj gönderen eski başkan Aziz Yıldırım çalışmalara başladı.

Yıldırım, çok ünlü 4 Fenerbahçeli işadamına mesaj gönderdi.

- Başkanlık için hazır mısınız? Hazırsanız çalışmaya başlayalım.

Bu 4 isimden henüz bir yanıt alabilmiş değil. Ama “Hayır” yanıtına karşın da ‘B planı hazır.’

Gerekirse kendisi aday olacak. Şimdiden eski arkadaşlarıyla bir araya geliyor. Bunlar dün itibariyle Fenerbahçe’nin gerçekleri.

Yarın ne olur, hep birlikte göreceğiz...”

YILDIRIM’DAN CEVAP

Başkanlık iddiaları hakkında açıklama yapan Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

“Bugünkü Hürriyet Gazetesi’nde Mehmet Arslan imzasıyla yer alan, hakkımda bir çok asılsız iddiayı içeren, tümüyle dedikoduya dayalı haber yalandır. Bugüne dek ne yaptıysam kapalı kapılar ardında değil açık açık yapan biri olarak, haberde yer alan hakkımdaki tüm iddialar sırasıyla gerçekdışıdır. Kendisine ‘hırsız’ diyenleri işten atamayanların, bu şekilde yalan haber yapmasına itibar etmeyiniz.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar