Ziraat Bankası'ndan emeklilere çifte promosyon müjdesi!

Ziraat Bankası'ndan emeklilere çifte promosyon müjdesi!
Maaşlarını 3 yıl boyunca başka bankaya taşımayacaklarının sözünü veren müşterilere verilen emekli nakit promosyonları özel bankalar ve devlet bankaları arasında çetin bir rekabete sahne olmakta. Son olarak Ziraat Bankası, Kasım ayında yaptığı ücret güncellemesine ilave olarak geçmişte promosyon ödemesinden yararlanan ancak henüz 3 yılı doldurmamış emeklilerin tekrardan promosyon alabileceğini açıkladı.

ZİRAAT BANKASI'NDAN EMEKLİLERE ÇİFTE PROMOSYON MÜJDESİ

Ziraat Bankası, son olarak Mart 2020''de SGK ile yaptığı protokolü güncellemiş ve 1 Kasım 2022 tarihi itibariyle emekli promosyonlarında artışa gitmişti. Halihazırda geçmişte verdiği 3 yıllık taahhüt tamamlanmadığı için yeni kampanyadan yararlanamayan müşterilerin içini rahatlatan haber ise Ziraat Bankası tarafından duyuruldu. Yapılan açıklamada "Müşterilerimizin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir." ifadelerine yer verildi. Böylece geçmişte promosyon ödemesi alan müşteriler, tarihe bakılmaksızın güncel promosyon kampanyasından yeniden yararlanabilecek. 

Ziraat Bankası''nın 1 Kasım 2022 itibariyle güncellediği promosyon rakamları ise şu şekilde:

Emekli maaşı

3.500.-TL’ye kadar olanlara 3.000.-TL,

3.500.-TL – 7.500.-TL arası olanlara 3.500.-TL,

7.500.-TL – 10.000.-TL arası olanlara 4.500.-TL

10.000.-TL’den fazla olanlara 5.000.-TL 3 (üç) yıl için peşin promosyon ödenmesi yapılacak.

Bankalar tarafından promosyon ödenebilmesi için emekli ve hak sahiplerinin talepte bulunmaları ve gelir/aylıklarını 3 yıl süre ile bankadan alacaklarına ilişkin taahhütname imzalamaları gerekiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar