Fibabanka'dan emeklilerin yüzünü güldüren haber! Emekli promosyonunda rekor rakam

Fibabanka'dan emeklilerin yüzünü güldüren haber! Emekli promosyonunda rekor rakam
Aralık ayının sonuna ilerlerken bankalar arasında emekli müşterileri kapma yarışı hız kazandı. Bankalar, sırasıyla promosyon miktarlarında artışa giderken Fibabanka da emeklilere ödenen promosyon ücretlerinde güncellemeye gidildiğini duyurdu.

FIBABANKA'DAN EMEKLİYE MÜJDE! EMEKLİ PROMOSYON RAKAMLARI GÜNCELLENDİ

Bankaların arasındaki promosyon rekabeti tüm hızıyla devam ederken bir kampanya duyurusu da Fibabanka''dan geldi. Banka 1 Aralık''tan itibaren geçerli olacak güncel promosyon tutarlarını duyurdu. Emekli maaşını Fibabanka''ya taşıyan ya da daha önce promosyon ödemesinden yararlanmamış müşteriler 5000 lirayı bulan nakit ayrıcalığından yararlanabiliyor. 

Fibabanka''dan yapılan açıklamada "Fibabanka’da emeklilerimize kazanç sağlayacak uygulamalar her zaman hazır! 3 yıl süre ile emekli maaşını Bankamız aracılığıyla almayı taahhüt etmeniz durumunda, 5.000 TL’ye kadar nakit emekli maaş promosyonu kazanabilirsiniz. Üstelik, Fibabanka şube ve ATM’lerinin yanı sıra, Türkiye''deki tüm İş Bankası Bankamatiklerinden herhangi bir ücret/komisyon ödemeden emekli maaşınıza kolayca ulaşabilirsiniz." ifadelerine yer verildi. 

Fibabanka''nın müşterilerine kolaylık sağlamak amacıyla promosyon ödemeleri için uzaktan başvuruyu kabul edeceğini açıkladı. "Sizin ve çalışma arkadaşlarımızın karşılaşabileceği riskleri en aza indirmek için, 01.11.2022 tarihi itibarıyla, Emekli Maaşı Promosyon Taahhüdünüzü evinizden çıkmadan 444 88 88 Telefon Bankacılığımızı arayarak yenileyebileceğinizi paylaşmak istiyoruz. SGK emekli maaşınızı Bankamızdan alıyorsanız, mevcut Emekli Maaşı Promosyon Taahhüdünüz sona erdiyse veya yakın zamanda sona erecekse, promosyon taahhüdü yenileme taleplerinizi 444 88 88 Telefon Bankacılığımızdan Bankamıza iletebilirsiniz."

PROMOSYON SÜRESİ DOLMAYANLAR DA YARARLANABİLECEK

Geçmişte emekli promosyonunu alan ancak henüz 3 yıl geçmediği için yeni bir başvuruda bulunamayan müşteriler için de Fibabanka''dan promosyon almak mümkün. Yapılan açıklamada, taahhüt süresi bitmemiş olsa da promosyon için başvuru yapılabileceği, ödenecek promosyon miktarından kalan taahhüt gününün karşılığı olan miktar düşülerek yeni promosyon ücretinin hesaplara aktarılacağı belirtildi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar