Yüksel Arslan istifasının perde arkasını ilk kez açıkladı! Akşener'in bu sözlerinden sonra karar verdi

Yüksel Arslan istifasının perde arkasını ilk kez açıkladı! Akşener'in bu sözlerinden sonra karar verdi
İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, istifasının perde arkasını ilk kez anlattı. Arslan, Meral Akşener'in 'Korkak yavaş' şiiriyle ilgili "Ben o şiirden sonra çok üzüldüm zaten bundan sonra gelişti bu süreç" dedi.

İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, TV100 ekranlarında katıldığı bir programa bağlanarak istifası hakkında açıklamalarda bulundu. Arslan, istifasının arka planında Mansur Yavaş olduğunu belirterek, "Akşener, Yavaş ile yakın olduğumuzu bilir. Her toplantıda görüşlerimi bildirdiğim zaman bana Akşener 'siz serbestsiniz, Mansur Bey'in arkadaşısınız. Kendi partimize, kendi adayımıza çalışmamı istemeyebilirim' dedi. Git oraya çalış filan demedi. Ben bunu ahlaki bulmuyorum" dedi.

Arslan, Ankara'da İYİ Parti ve CHP'nin bir iş birliği yapmayacağını hatırlatarak, 50 yıllık arkadaşı olduğunu ve bir dost, ağabey gibi ben farklı bir davranış içerisine girmediğini belirtti. Arslan, başka partiye geçmeyi düşünmediğini, bağımsız kalacağını belirtti.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar