'Filistin'e gidiyorum' diyen Özgür Özel Erdoğan'a seslendi: Cesaretin varsa...

'Filistin'e gidiyorum' diyen Özgür Özel Erdoğan'a seslendi: Cesaretin varsa...
CHP lideri Özgür Özel, önümüzdeki günlerde Filistin’e gideceğini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kendisiyle gelmesi için çağrıda bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hacıbektaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Atatürk’ün Hacıbektaş’a Gelişinin 104. Yılı Programı’nda gündemi değerlendirdi.

Konuşmasında, 20 binden fazla sivilin öldüğü İsrail Hamas savaşına dikkat çeken Özel, “Bugün Filistin’de, Gazze’de İsrail devleti kendisine karşı yapılan terörist saldırıyı bir başlangıç kabul ederek onu araçsallaştırarak kendi kaybettiği sivil kayıplara hepimiz ağlarken, bu sefer dönüp Filistin’de 20 bine yakın insanı, 10 bine yakın bebeği, çocuğu katletmiştir, katletmeye devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Türkiye ve İsrail arasındaki ticari işbirliğine de değinen Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Bir yandan çıkıp Filistin için güzel sözler söylemek, timsah gözyaşları dökmek, sonra size yakın, çevrenize yakın, ailenize yakın kişilerin gemileriyle halen daha ticaret yapmak samimiyet değildir. Buradan bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum, samimiysen ben önümüzdeki günlerde Filistin’e gidiyorum. Filistin meselesine destek olmak için, Filistin devletiyle dayanışmak için, dünyanın dikkatini buraya çekmek için gidiyorum. Cesaretin varsa, bu ülkedeki tüm siyasi partilerin liderleriyle birlikte bizimle birlikte Filistin’de olursun” diye konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar