Fenerbahçe'nin yıldızı Cengiz Ünder'in yeni aşkı kim çıktı

Fenerbahçe'nin yıldızı Cengiz Ünder'in yeni aşkı kim çıktı
Fenerbahçe'nin yıldız isimlerinden Cengiz Ünder, sosyal medya fenomeni Bilge Yenigül ile yeni bir aşka yelken açmıştı, ilk kez görüntülendiler.

Fenerbahçe'nin Marsilya'dan transfer ettiği ve 15 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, sosyal medya fenomeni Bilge Yenigül ile geçtiğimiz ağustos ayında aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, ilk kez Derya Uluğ'un konserinde görüntülendi.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Cengiz Ünder, sosyal medya fenomeni Bilge Yenigül ile olan ilişkisiyle gündemde. Marsilya'dan transfer edilen Ünder'in aşk hayatı, çiftin ilk kez görüntülenmesiyle dikkat çekti.

27 yaşındaki sosyal medya fenomeni Bilge Yenigül'e gönlünü kaptıran Cengiz Ünder, ilişkilerini gözlerden uzak bir şekilde sürdürüyordu. Ancak çift, Derya Uluğ'un Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserine birlikte katılarak ilk kez kameralara yakalandı.

Ünlü futbolcu Cengiz Ünder ve Bilge Yenigül, konser çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Fenerbahçeli diğer futbolcuların da izlediği konserde çiftin samimi halleri, ilişkilerinin ne kadar sağlam olduğuna işaret etti.

Cengiz Ünder'in transferinin ardından yaşadığı aşk, taraftarlar ve magazin basını tarafından yakından takip ediliyor. Futbolcu, bu transferle hem saha içindeki performansı hem de özel hayatıyla büyük ilgi çekiyor.

t25-cengiz-under-ile-bilge-ye-560.webp

cengizunder3-01112023ae0314c0.webp

cengizunder2-011120239bd40018.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar