Yılın kavgası karakolda bitti, ifadeler ortaya çıktı! Savaş Cebeci'yi döven Kaan Kazgan'dan olay sözler

Yılın kavgası karakolda bitti, ifadeler ortaya çıktı! Savaş Cebeci'yi döven Kaan Kazgan'dan olay sözler
Sosyal medya üzerinden başlayan tartışma üzerine buluşup yumruklu kavga eden vücut geliştiricisi Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan hakkında polis ekipleri tarafından işlem yapıldığı öğrenildi. Bunun üzerine Kaan Kazgan sosyal medya hesabından bir video yayınladı.

DENİZ DALLI-GÜNBOYU

Vücut geliştiricisi Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, bir süredir sosyal medyada yaşadıkları gerilim ardından geçtiğimiz günlerde İstanbul Tuzla’da boş bir alanda kavga etmişlerdi.

Sosyal medyaya yansıyan kavga görüntülerinin ardından polis ekipleri tarafından Cebeci ve Kazgan hakkında işlem yapıldı.

“KAVGA ETMEDİK, SPOR MÜSABAKASI YAPTIK”

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğünce ifadeleri alınan iki isim birbirinden şikayetçi olmadı. Öte yandan, Kazgan’ın ifadesinde “Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık” dediği belirtildi.

Savcılık ise olayla ilgili evrakın hazırlanmasını, evrakın tamamlanmasının ardından adliyeye gönderilmesini talep ettiği öğrenildi.

“HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM”

Kaan Kazgan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Savaş Cebeci ile ifade vermeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Kazgan, şunları söyledi:

“Savaş Cebeci ile yaptığımız ring dışı müsabakadan dolayı adli mercilerce resen başlatılan soruşturma gereği ikimiz de gittik, ifadelerimizi verdik. İkimiz de birbirimizden şikayetçi olmadık ve konu kapandı.

KAAN KAZGAN, SAVAŞ CEBECİ İLE DÖVÜŞMESİNİN ARDINDAN DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

Türkiye MMA Federasyonu, Savaş Cebeci ile dövüşen Kaan Kazgan hakkında yeni bir açıklama yaptı ve dövüşçünün disipline sevk edildiğini duyurdu.

Kaan Kazgan'ın dün yayınlanan videosu hakkında bugün Türkiye MMA Federasyonu'ndan açıklama geldi. Federasyon tarafından paylaşılan duyuruldu Kazgan'ın disipline sev edilişi şu ifadelerle duyurdu: "Federasyonumuz tarafından 18.09.2023 tarihinde basın kuruluşları ve birçok sosyal medya platformunda federasyon sporcularımızdan Kaan Kazgan’a ait olduğu iddia edilen görüntüler ve yaşanan olayla ilgili olarak federasyonumuz yönetim kurulu ivedilikle toplanmıştır."

"Birçok yayın kuruluşu ve sosyal medya hesaplarında belirtilen olayların incelenmesi amacı ile yönetim kurulunda sorumlu üyeler görevlendirilmiştir. Yaşanan olaylara ilişkin olarak görüntülerin incelenmesi ve ardından da adı geçen sporcumuz ile görüşme sağlanmasına müteakip gerek görülmesi halinde disiplin yönetmelikleri gereği sporcumuzun federasyonumuzun ilgili kurulu olan disiplin kuruluna sevki sağlanacaktır.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar