27 yaşındaki genç 120 kiloluk halteri kaldırmaya çalışırken altında kaldı

27 yaşındaki genç 120 kiloluk halteri kaldırmaya çalışırken altında kaldı
Çin’de bir spor salonunda antrenman yapan fitness antrenörü ölüm anını farkından olmadan videoya kaydetti. Genç antrenörün ölümüne sebep olan hareket sonrasında birçok spor eğitmeni yanlış çalışmalara karşı uyardı.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

27 yaşındaki Xiao Hou isimli eski bir fitness antrenörü spor salonunda tek başına antrenman yaptığı sırada feci bir kaza yaşadı.

Spor salonunda eski eğitmen olduğu belirtilen Xiao Hou isimli adam spor salonu öğle yemeği nedeniyle kapalıyken tek başına antrenman yapmak istedi. Çevresinde herhangi bir gözetmen bulunmadan 120 kilogram ağırlığındaki halteri kaldırmaya başlayan adam o anları da cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

po.jpg

12O KİLOLUK HALTER BOYNUNA DÜŞTÜ

Halteri rafından kaldırdı ve birkaç saniye boyunca havada tuttu. Daha sonra onu göğsüne indirdi. Ancak ilk tekrarını tamamlamaya çalışırken halteri tekrar yukarı kaldırma çabasıyla kolları titredi. Adam ağırlıkları havada tutamayınca ağır halter boynuna düştü.

Boynu ağırlığın altında kalan adam acı dolu bir çığlık atarak kendisini kurtarmaya çalıştı. Öğle yemeği molasının ardından spor salonu personeli geri döndüğünde halterin altında sıkışıp kalmış adamı buldu. Olay yerine sağlık ekiplerinin yönlendirilmesine rağmen Hou'nun öldüğü belirtildi. Korkunç kaza videoya kaydedildi.

vvvv.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar