Ender Saraç muayene bile etmeden sunucunun hastalıklarını tek tek saydı: Ağzım açık kaldı şu an inanılır gibi değil

Ender Saraç muayene bile etmeden sunucunun hastalıklarını tek tek saydı: Ağzım açık kaldı şu an inanılır gibi değil
Dr. Ender Saraç, katıldığı bir programda sunucunun hastalıklarını sadece yüzüne bakarak tek tek saydı. Şaşkınlık yaşayan sunucunun Saraç’a verdiği tepki ise “Şaka mısınız hocam siz?” oldu.

GÜNBOYU/ SİNAN ŞAHİN

Youtube’ta yayımlanan Haber Bahane programına konuk olan Dr. Ender Saraç, yaptığı hareketle izleyen herkesi düşündürdü.

Saraç, sunucu Gökay Kalaycıoğlu’nun hastalıklarını muayene etmeden tek tek sıraladı. Duydukları karşısında şaşkınlıktan ne diyeceğiniz bilemeyen Kalaycıoğlu ise “Şaka mısınız hocam siz?” ifadelerini kullandı.

aaaaa.jpg

“KARŞIMDAKİNE BAKTIĞINDA BİRÇOK HASTALIĞINI GÖREBİLİYORUM”

Kalaycıoğlu’nun “Hastalıkları sezgileriyle mi teşhis ediyorsun?” sorusu üzerine konuşan Ender Saraç, “Belki buna çok tecrübe diyebilirim çünkü 200 bine yakın hasta baktım. Karşımdaki insana baktığında birçok hastalığını görebiliyorum” dedi ve şöyle devam etti: Mesela size baktığım zaman karaciğerinizde ikinci derece yağlanma, insülin direnci ile sol ve sağ böbrek arasındaki sorunu görebiliyorum ama bunu size söylemedim. Birçok şeyi görebiliyorum. Gece horlamanızı, uyku apnenizi, arada oynayan tansiyonunuzu… Onların hepsini biliyorum. Bunun şifasını verebilmekte mümkün. Bazı hisler açılıyor diyeyim. Ben sizin her şeyinizi biliyorum burada söylemediklerim de var.”

“ŞAKA MISINIZ HOCAM?”

Duydukları karşısında ağzı açık kalan Gökay Kalaycıoğlu ise “Şaka mısınız hocam siz? Bu doğaüstü bir olay. Muaneye bile olmadım. Ağzım açık kaldı şu an inanılır gibi değil” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar