Arda Kural iğne ipliğe döndü! Son hâlini görenler gözlerine inanamadı…

Arda Kural iğne ipliğe döndü! Son hâlini görenler gözlerine inanamadı…
Bir döneme damgasını vuran Emret Komutanım dizisiyle akıllarda yer edinen, 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan Arda Kural, son hâlini sosyal medya hesabından paylaşarak “2023 model Arda Kural" notunu yazdı.

Yaşadığı psikolojik sorunları ve sıkıntılı günleri geride bırakan Arda Kural, değişimiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Saçlarını kestiren ve fazla kilolarını veren oyuncu hesabından fotoğrafını paylaşarak, “ 2023 model Arda Kural” dedi.

ZOR GÜNLERİ GERİDE BIRAKTI

Rol aldığı dizilerle yıldızını parlatan yakışıklı oyuncu, ''Yerli Leonardo DiCaprio'' olarak anılan Arda Kural, iğne ipliğe döndü .

 

2000''li yılların başında ekranları kasıp kavuran gençlik dizilerinden ''Eyvah Kızım Büyüdü''de rol alan, 2005-2008 yılları arasında ise ‘Emret Komutanım’ ile izleyiciyle buluşan Arda Kural, bir dönem psikolojik sıkıntılar yaşamıştı.

Yaşadığı zor ve sıkıntılı günleri geride bırakan Kural, son hâlini Instagram hesabından paylaşarak takipçilerinin beğenisine sundu. Yakışıklı oyuncunun paylaşımına kısa sürede yorum ve beğeni yağdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar