Emret Komutanım'ın Posta Ferit'inin son halini görenler şoka uğradı! 'Azmin gücü'

Emret Komutanım'ın Posta Ferit'inin son halini görenler şoka uğradı! 'Azmin gücü'
Bir döneme damgasını vuran Emret Komutanım dizisiyle hafızalara kazınan Arda Kural, psikolojik sorunlar yaşadığı ve geçirdiği sıkıntılı günleri geride bırakan Kural, son haliyle büyük beğeni topladı.

Posta Ferit karakteriyle hafızalarda yer edinen Arda Kural, fazla kilolarından kurtulmayı başardı. ‘Yerli Leonardo DiCaprio’ lakabıyla tanılan ve bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele veren Kural sosyal medyada gündem oldu.

Arda Kural sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Uzun zaman sonra setlere geri dönen Kural, fit görüntüsü ve ektirdiği saçlarıyla dikkat çekiyor.

Arda Kural''ın son paylaşımına; ''Leonardo DiCaprio bak işine kardeşim'', ''Vay be Emret Komutanım''daki halini almışın azmin gücü helal'', ''Büyük değişim birde saçlar eski haline dönerse bu iş tamam'' gibi yorumlarda bulunuldu.

ARDA KURAL KİMDİR?

12 Nisan 1980 yılında Yalova''da doğan Arda Kural, liseyi de Yalova Endüstri Meslek Lisesi''nde kimya okudu. 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı.

 

1999’da kendi kurduğu Tiyatro Roman Tiyatrosu''nda profesyonelliğe adım attı. Bu tiyatroda ve daha sonra kurduğu Siyah Oyuncular Tiyatrosu''nda kendi yazdığı Belirtisiz Nesneler, Ben Değil Kendim, Dokuz Köyden Kovulmak, Siyah Mizah ve Aşk gibi oyunlarda rol aldı. Kral TV’de VJ’lik yaptı.

İlk olarak 1999’da Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde Altay rolüyle kamera karşısına geçti ve bu dizide Leonardo DiCaprio''ya olan benzerliğiyle tanındı.

 

İkinci çıkışı ise 2003’te Lise Defteri dizisindeki Ediz rolüyle oldu. Son olarak, 2005''te Emret Komutanım dizisindeki Posta Ferit rolü ile geniş beğeni topladı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar