Yerel seçim öncesi koltuk savaşları: AKP'li belediye başkanı ile AKP'li milletvekili birbirine girdi

Yerel seçim öncesi koltuk savaşları: AKP'li belediye başkanı ile AKP'li milletvekili birbirine girdi
AKP Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve ekibinin, Seçim Koordinasyon Merkezi toplantısında Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'ya ile kavga ettiği iddia edildi.

Seçim çalışmalarının konuşulduğu toplantıda, herkesin görüşlerini paylaştığı sırada milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın konuşması beklenmedik bir şekilde tansiyonun yükselmesine neden oldu. Yerel seçim sürecinde ortak bir yol haritası oluşturacaklarını belirten Nazırlı, en kısa sürede çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

basliksiz-4-gj2h.webp

SU ŞİŞESİ FIRLATTI

Ancak, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Nazırlı'nın bu sözlerine sert tepki gösterdi. Başkan Şerifoğulları, "Sen kimsin ki bana yol haritası çizeceksin? Seni tanımıyorum, seninle çalışmayacağım" diyerek Nazırlı'ya su şişesi fırlattı. Bunun üzerine tansiyon yükseldi ve taraflar birbirine girdi.

basliksiz-3-dp5e.webp

KAVGAYI POLİS AYIRDI

İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Başkan Şerifoğulları’nın ekibinin içeri girmesiyle salonun iyice karıştığı ve polisin müdahalede bulunduğu öğrenildi. Polisin parti binasına giriş çıkışları yasakladığı, parti binası çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldığı da iddia edildi.

0x0-1704629071753.webp

ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI KİMDİR?

Şahin Şerifoğulları, 1980 yılında doğmuş, Elazığ doğumlu bir siyasetçi ve iş insanıdır. Eğitim hayatını Elazığ İmam Hatip Lisesi'nde tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra Ahmet Yesevi Üniversitesi'nde Yerel Yönetimler alanında yüksek lisans yapmıştır.

Şerifoğulları kariyerine BOTAŞ Genel Müdürlüğü'nde uzman olarak başlamış, ardından aile şirketinin akaryakıt istasyonları, inşaat ve güneş enerjisi gibi sektörlerinde yönetici olarak görev almıştır.

Siyasi kariyerine Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Kurul Üyeliği ve Tügva Elazığ İstişare Kurulu Üyeliği gibi görevlerle adım atmıştır.

Şerifoğulları, 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi tarafından Elazığ'da milletvekili adayı gösterilmiş ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Elazığ Belediye Başkanı adayı olmuştur.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar