Yeniden Refah'ın İBB planı ortaya çıktı: Fatih Portakal canlı yayında Erbakan'ın adayını açıkladı

Yeniden Refah'ın İBB planı ortaya çıktı: Fatih Portakal canlı yayında Erbakan'ın adayını açıkladı
Ankara, İzmir ve İstanbul'da kendi adayı ile seçime girme kararı alan Yeniden Refah Partisi’nin İBB adayına dair dikkat çeken bir kulis bilgisi geldi. Gazeteci Fatih Portakal, partinin İstanbul için teklif götürdüğü ismi canlı yayında açıkladı.

Yeniden Refah Partisi (YRP), 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için stratejisini belirledi. Sürpriz bir kararla İstanbul, Ankara ve İzmir'de kendi adaylarını çıkartacaklarını duyuran parti, siyaset arenasında heyecan yarattı. Ancak merak edilen konu, bu adayların kim olacağıydı. Bu konuya ilişkin dikkat çeken bir açıklama ise gazeteci Fatih Portakal'dan geldi.

Canlı yayında yerel seçimlere ilişkin konuşan Portakal, Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul adaylığı için eski İYİ Partili bir isme teklif götürdüğünü öne sürdü.

Portakal açıklamasında şunları söyledi:

"Bugün bir esnaf lokantası var Kağıthane'de... Ordaydım, 3 tane beyefendi girdi içeri. Yakalarında Yeniden Refah Partisi'nin rozeti vardı. Gelen kişiler YRP'nin ilçe teşkilatında görevliler. Hayırlı olsun Fatih Bey kendi adayınızı açıklayacakmış, kim olacak, var mı kulağınıza gelen bir isim dedim. Bana Yavuz Ağıralioğlu olabilir dediler”

yavuzz-001.jpg
Yavuz Ağıralioğlu

İKİNCİ İSİM ELİF ERBAKAN

Bu ismi duyduğunda çok şaşırdığını belirten Ağıralioğlu, “Hadi canım dedim. Kendi parti kurmaya çalışıyor, olabilir mi ya dedim. Evet dediler, olmazsa Elif Erbakan'ı görmek istediklerini söylediler” diye konuştu.

eslif.jpg
Elif Erbakan

Portakal, son olarak şunları aktardı:

“Daha sonra bizim Ankara haber müdürümüz Mehmet Bal ile konuşuyoruz, dedim bir araştırır mısın? Evet, Yavuz Bey'e teklif gitmiş. Yavuz Bey, teşekkür ederek YRP'den şuan için aday olmayı düşünmediğini ifade etmiş. Teklif de Fatih Erbakan'dan gitmiş."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar