Muharrem İnce'den CHP'ye sert Saadet eleştirisi: Siz Kızılay mısınız çeksenize vekili düşsün grupları

Muharrem İnce'den CHP'ye sert Saadet eleştirisi: Siz Kızılay mısınız çeksenize vekili düşsün grupları
31 Mart seçimlerinde partisinin ittifakta yer almayacağını bildiren Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Gaziantep’te yaptığı basın açıklamasında, CHP’nin grubu düşmesin diye Saadet Partisi'ne vekil vermesini eleştirdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Gaziantep'teki bir otelde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Genel seçimlerde CHP'nin Gelecek, Saadet ve Deva partilerine toplamda 39 milletvekili verdiğini belirten İnce, CHP’ye eleştirilerde bulundu.

İnce, Saadet Partisi milletvekili Hasan Bitmez'in hayatını kaybetmesiyle, partinin Meclis'teki grubunun düşmemesi için CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap’ın Saadet’e geçmesine tepki gösterdi.

"SİZ KIZILAY MISINIZ?"

Bir milletvekili vefat etti, Saadet grubu düştü. CHP vekil verdi, grup yeniden kuruldu” diyen İnce, Saadet Partisi’nin İBB adayı çıkarmasını vefasızlıkla suçlayarak, “SP’den biri İBB adayı oldu. İlk açıklaması 'İstanbul'un 5 yılı boşa geçmiştir' oldu. Siz Kızılay mısınız, çeksenize vekili, düşsün grupları. Neden çekmiyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

"ŞAŞKINLIKLA İZLİYORUM"

İnce, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Siz nasıl bir ilişki içindesiniz ki size bu siyaseti kim öğretti, niye kendinize işkence yaptırıyorsunuz? Hem sizin listenizden seçilecek hem size hakaret edecek hem de yedek milletvekili vereceksiniz. Ben 40 yıldır siyasetçiyim, bu kadar aymazlık, bu kadar iş bilmezlik görmedim. Muhalefet bu seçim hüsrana uğrayacak. Gördüklerimi söylüyorum, o kadar yanlış işler yapıyorlar ki şaşkınlıkla izliyorum."

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar