Yeni mesleği şaşırttı! Azeri kızı Günel değişimi ile büyülerken

Yeni mesleği şaşırttı! Azeri kızı Günel değişimi ile büyülerken

Didem şarkısıyla Türkiye'de ün kazanan Azeri şarkıcı Günel Zeynalova, değişimiyle dikkat çekti. Günel, pandemi döneminde evde kaş ve kirpik bakım serumu yaparak zamanını değerlendirdiğini belirtmişti. Zeynalova, bu alanda daha profesyonel adımlar attığını söyledi.

İbrahim Tatlıses'in konserinde sahne almasıyla ünlenen Azeri kızı Günel, o günden sonra büyük bir şöhrete kavuşmuştu. İlk klibinde kalın kaşları ve sevimliliğiyle dikkat çeken Günel'in "Didem" şarkısı ve klibi 90'lara damga vurmuştu.

640x360.jpg

Müzik dünyasında 'Azeri Kızı Günel' olarak tanınan Günel Zeynalova, geçtiğimiz günlerde objektiflere yansıdı. Geçirdiği estetik operasyonlarla büyük bir değişim yaşayan Zeynalova, yeni işini de duyurdu.

66486801e227d685754af1d3.webp

Snobmagazin'in haberine göre, pandemi döneminde evde kaş ve kirpik bakım serumu yaptığını belirten Zeynalova, bu alanda daha profesyonel adımlar attığını söyledi.

iig.jpg

"GÜZEL SONUÇLAR ALDIM"

Bir yıldır kendi serumlarını kullandığını dile getiren Günel Zeynalova, "Kendi serumumu yaptım ve güzel sonuçlar aldım. Adeta kimyager oldum" diyerek espri yaptı. Yeni girişimi konusunda yakın çevresinden olumlu geri dönüşler aldığını da sözlerine ekledi.

oog.jpg

GÜNEL ZEYNALOVA KİMDİR?

25 Ekim 1985 tarihinde Azerbaycan'ın Ağdam kentinde doğan Günel Zeynelova, Azerbaycanlı bir sanatçı. Eğitimini Bakü'de tamamlayan Zeynelova, müzisyen bir ailede büyüdü. Babası klarnet, annesi ise piyano çalan Günel, çocuk yaşta çeşitli enstrümanlarla tanıştı.

1998 yılında İbrahim Tatlıses'in Bakü'de verdiği bir konser, Günel'in hayatını değiştirdi. Sibel Can'ın "Padişah" şarkısını söyleyerek sahneye çıkan ve Tatlıses'i etkileyen Günel, daha sonra İstanbul'a yerleşti.

iuji.jpg

1999 yılında "Ne Olur Allahım" albümü ile Azeri Kızı Günel olarak müzikseverlerin karşısına çıkan sanatçının "Didem Didem" şarkısı büyük ilgi gördü. Ailesinden aldığı eğitimin yanı sıra profesyonel olarak da müzik eğitimi alan Günel, 2003 yılında "Resmi Çeke Çeke" albümünü, 2008'de ise "Adı Yok Hala" albümünü yayımlayarak dikkatleri üzerine çekti. 2014'te "Her Şeye Değer" albümünü çıkaran Günel, 2024'te "Bir Adam Var" albümünü dinleyicileriyle buluşturmuştu.

GÜNEL ZEYNALOVA’NIN BAZI ŞARKILARI

Gel Çağıramam

Her Şeye Değer

Senden İnsaf Diler Yarın

Adı Yok

Ayrılık

Erenler

Seni Beni

Belalım

İlgili Haberler