Kızıl Goncalar'ın sezon finalinde şoke eden detay ortaya çıktı! Sırlar bir bir ortaya dökülecek

Kızıl Goncalar'ın sezon finalinde şoke eden detay ortaya çıktı! Sırlar bir bir ortaya dökülecek

Her bölümüyle izleyicisini ekranlara kilitleyen Kızıl Goncalar’ın sezon fragmanı yayınlandı. Fragmandaki detay herkesi şoke etti. Vahit'in "Seni senden alırım çocuk" dediği sahne Cüneyd'i neden endişelendirdi. İşte tüm detaylar...

Reytinglerde öne çıkan ve 18 bölüm boyunca geniş bir hayran kitlesini etkileyen "Kızıl Goncalar" dizisi, 19. bölümü ile ilk sezonunu tamamlayacak. İkinci sezonun Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

jj-001.jpg

CÜNEYD Mİ ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ İDDİASI

Cüneyd'in babası Vahit'in "Seni senden alırım çocuk" dediği sahne, Cüneyd'i oldukça endişelendirdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Cüneyd'in annesini öldürdüğünü ya da yanlışlıkla düşürdüğünü ve Vahit'in bu sözlerle bunu ima ettiğini iddia etti.

İşte sosyal medya kullanıcılarından gelen yorumlar şu şekilde;

Cüneyd'in babasını geri yollayamıyor muyuz?

Acaba Cüneyd mi kazara düşürdü annesini diye bir düşünmedim değil.

Acaba Cüneyd mi annesine bi şey yaptı gerçekten? Onun için mi bu kadar şaşırdı? Sadi bunca zaman annesinin ölümünü saklayarak onu korudu belki de? Ağlarım sakınnn...

yyi.jpg

yyy.jpg

6tt6.jpg

BÜTÜN SIRLAR ORTAYA ÇIKACAK

Kızıl Goncalar'ın son bölümünde neler olmuştu. Cüneyd’in babası Vahit’in dönüşü herkesi şaşırtmış ve posta oturmak üzere olan Cüneyd, bu karşılaşma ile sarsılmıştı. Duyduklarını Levent ve Beste’ye belli etmeyen Mira, Naim’in söylediklerinden emin olmak için kanıt arayışına girmişti.

rtty.jpg

Levent ise oğlunun karşısına perişan bir halde çıkan ve her şeyden vazgeçmiş bir derviş gibi görünen Vahit’ten şüphelenmişti. Ululara katılmak üzere dergahtan ayrılmaya hazırlanan Sadi, Vahit’in Cüneyd’in en zor anlarında bile yanında durduğunu görünce abisinin yanında yer almıştı.

ii.jpg

Meryem, Birgül ve Zeynep’in kızları okutma çabası, Cüneyd'in posta oturmasıyla gerçeğe yaklaşmış; ancak bu niyet sadece Faniler arasında değil, diğer tarikatlar arasında da infiale sebep olmuştu. Naim ise her şeyini kaybetmiş ve sürülmüşken, Nadire’den onu yeniden hayata bağlayacak bir haber almıştı.

Ancak işler beklediği gibi gitmeyecek. Meryem ve Zeynep amaçlarına ulaşmak üzereyken, Mira da nihai gerçeğe yaklaşacak. Levent’e rağmen harekete geçen Beste’nin son hamlesi, Mira’yı atlatsa da, Meryem hayatının en büyük sırrına çok yakın. Ortaya çıkacak tek sır bu olmayacak. Cüneyd de annesi, kendisi ve babasıyla ilgili gerçeği nihayet öğrense de, artık her şey için çok geç.

İlgili Haberler