Simge Sağın'ın reklam anlaşması dudak uçuklattı! Yatak sözleri gündem olmuştu

Simge Sağın'ın reklam anlaşması dudak uçuklattı! Yatak sözleri gündem olmuştu

Şarkıcı Simge Sağın, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalınan 'Aşkın Olayım' şarkısıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Son olarak bir marka ile yaptığı reklam anlaşmasından aldığı ücret dudak uçuklattı.

Son dönemde Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin golleri sonrasında 'Aşkın Olayım' şarkısının çalınmasıyla sık sık gündeme gelen güzel şarkıcı Simge Sağın, bu defa bir markayla yaptığı anlaşma ile konuşuluyor. Anlaşmadan aldığı 20 milyon TL'lik ücret ise dudak uçuklattı.

640xauto-002.webp

"ÜST ÜSTE KONSERLERİM VAR"

Posta'nın haberine göre, şarkıcı bu anlaşma için 20 milyon TL’ye imza attı. Ayrıca Sağın'ın, “En sevdiğim yer bu hayatta yatağım. Bizim işimiz dinlenme ve uyku ile çok bağlantılı. Ben çok uyurum. Annem beni öğle uykusuna yatırarak büyüttü. Uyumazsam kafam çalışmaz ve sesimi de etkiler. Bu sabah 7.30’da uyudum, 11.00’de kalktım. Yarından itibaren üst üste konserlerim var” sözleri de oldukça dikkat çekti.

877077.jpg

SİMGE SAĞIN KİMDİR

Simge Sağın, 8 Ağustos 1981'de İstanbul'un Şişli ilçesinde dünyaya geldi. Müzisyen bir babanın kızı olarak, çocukluğundan itibaren müzikle iç içe büyüdü ve 12 yaşında gitar çalmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi bölümünde eğitim aldıktan sonra pop müzik dünyasına adım attı.

Profesyonel kariyerine Zeynep Dizdar orkestrasında başlayan Simge, ardından Gülşen, Yaşar Günaçgün ve Serdar Ortaç gibi ünlü isimlere vokalistlik yaptı. 2007 yılında "Annem" adlı dizide Kıraç ile yaptığı düetle dizi müziği dünyasına adım attı. Bu deneyimin ardından birçok jenerik ve dizi müziği projesinde yer aldı.

2011 yılında, Erdem Kınay prodüktörlüğünde çıkardığı ilk albümü 'Yeni Çıktı' ile büyük bir çıkış yakalayan Simge, geniş bir dinleyici kitlesi edindi. 2014 yılında ise kendi prodüktörlüğünü üstlendiği 'Bip Bip' adlı ikinci EP albümünü yayımladı. Albümdeki "Bip Bip" şarkısı, YouTube’da 30 milyondan fazla izlenerek büyük bir başarı elde etti.

2015 yılında Ozan Bayraşa prodüktörlüğünde Fransız şarkıcı Riff Cohen’in ‘Dans Mon Quartier’ adlı şarkısının Türkçe cover'ı olan 'Miş Miş' teklisini çıkaran Simge, bu şarkısıyla Türkiye Resmi Listelerinde bir numaraya yükseldi. 2016 yılında yayımladığı ikinci teklisi 'Yankı' ile başarısını sürdürdü.

İlgili Haberler