Okan Bayülgen'den şoke eden karar! Artık buna gücüm yok

Okan Bayülgen'den şoke eden karar!  Artık buna gücüm yok

Ünlü şovmen ve sunucu Okan Bayülgen'den hayranlarını üzecek bir haber geldi. Türk televizyonlarının efsanevi talk show programlarının sunuculuğunu yapan Bayülgen, " Artık buna gücüm yok" diyerek televizyonu bıraktığını açıkladı.

Komedyen Okan Bayülgen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın düzenlediği 38. Genç Günler Festivali'nde gençlerle bir araya geldi.

Zara, Disko Kralı ve Uykusuzlar Kulübü gibi TV programlarıyla tanınan Okan Bayülgen, televizyon dünyasından çekildiğini duyurdu. Ünlü komedyen ve sunucu, "30 yıl boyunca çok uzun programlar yaptık, artık buna gücüm yok" diyerek televizyon kariyerine son verdiğini açıkladı.

okanbayulgenaajpeg-nnmyvru-l0sabzkdhjkiuq.jpg

TELEVİZYONA VEDA ETTİ

Bayülgen, son zamanlarda Richard adlı tiyatro oyunuyla ilgileniyor. Televizyonu bıraktığını açıklayan Bayülgen, bundan böyle sadece sahne performansları ve tiyatro oyunlarıyla izleyicisiyle buluşacağını söyledi.

TARTIŞMALI AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Kimi zaman büyük destek gören, kimi zaman da eleştirilen Bayülgen, yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme geliyor. Televizyondan ayrılma kararı da, hayranları ve medya dünyasında geniş yankı uyandırdı.

18804893-728xauto.webp

OKAN BAYÜLGEN KİMDİR

Okan Bayülgen, 23 Mart 1964'te İstanbul'da doğdu. Bayülgen, fotoğraf eğitimi almak için Fransa'ya gitti ve Tours Üniversitesi Hukuk ve Ekonomik Bilimler Fakültesi'nde hukuk okumaya başladı.

Fikrini değiştirerek aynı üniversitede ekonomi bölümüne geçti. Bir yıl sonra ekonomi eğitimini de yarıda bırakarak Türkiye'ye döndü ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda eğitimine başladı. 1989'da mezun olduktan sonra aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans yaptı.

TİYATRO VE RADYOCULUK KARİYERİ

1989-1994 yılları arasında Devlet Tiyatroları'nda çeşitli oyunlar yönetti ve bu başarıları sayesinde Türkiye'nin en genç tiyatro yönetmeni unvanını kazandı. Radyoculuğa 1991'de Kent FM'de "Son Saatler" programı ile adım attı.

TELEVİZYON KARİYERİ

Bayülgen'in televizyon kariyeri, atv'de gece yarısı yayımlanan "Gece Kuşu" programı ile başladı. Bir süre ekranlardan uzak kaldıktan sonra Kanal D'de "Zaga" ile geri döndü. Ekim 2008'de "Disko Kralı" programıyla yeniden ekranlara geldi. 2009-2010 sezonunda, cumartesi gecesi yaptığı programa ek olarak pazar ve pazartesi geceleri "Medya Kralı" ve "Muhabbet Kralı" adlı programları da sundu. 2010-2011 sezonunda ise "Medya Kralı" sona erip yerine "Kral Çıplak" programını yaptı.

İlgili Haberler