Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun olaylı gecesi! Ortalığı birbirine kattı

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun olaylı gecesi! Ortalığı birbirine kattı

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi "Kızılcık Şerbeti"nde 'Doğa' karakteri ile dikkat çeken Sıla Türkoğlu, alkollü araç kullanırken yakalandı. Promil sınırını aştığı belirlenen ünlü oyuncunun ehliyetine el konuldu.

Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Feyza Civelek gibi isimlerin yer aldığı "Kızılcık Şerbeti" dizisinde 'Doğa' karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu, alkollü araç kullanırken yakalandı.

PROMİL SINIRINI AŞTI

640xauto-001.webp

Ekol TV muhabiri İsmail Şen'in haberine göre, ünlü oyuncu trafik kontrolünde durduruldu ve alkollü olduğu tespit edildi. Yapılan ölçümde Türkoğlu'nun 0.78 promil alkol aldığı belirlendi.

pp.jpg

ARAÇTAN İNMEDİ

Alkol sınırını aştığı için ehliyetine 6 aylığına el konulan Türkoğlu, kameraları görünce arabasından inmedi. Menajeri, muhabirin Türkoğlu ile konuşmasına izin vermedi. Olaylı geceden görüntüler kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

gpps.jpg

Nilay'ı canlandıran Feyza Civelek'in uyuşturucu temin ederken yakalanmasından sonra Doğa'ya hayat veren Sıla Türkoğlu'nun da böyle bir haberle gündeme gelmesiyle sosyal medya çalkalandı.

NE OLMUŞTU

"Kızılcık Şerbeti" dizisinde Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek, yasaklı madde siparişi verip teslim alırken polise yakalanmıştı.

Polisin arama yaptığı sırada, "Getirdin mi malzemeyi" diye sorunca ünlü oyuncunun uyuşturucu siparişi verdiği ortaya çıkmıştı.

"İlk defa kullanacaktım. Alkollü olduğum için getiren şahısları hatırlamıyorum. Yaşanan olaydan dolayı üzgünüm," diyen Civelek'e takipsizlik kararı verilmişti.

İlgili Haberler