Yeğeni için hayallerinden vazgeçti

Yeğeni için hayallerinden vazgeçti
Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım'ın 2.5 yaşındaki kızları Aylin Mavi'nin kansere yakalandığı ve tedavi görmeye başladığı ortaya çıktı. Hande Erçel, bu kötü haberi aldıktan sonra bütün planlarını iptal etti.

Hande Erçel, 2 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi''nin kansere yakalandığı haberini almasının ardından ailesinin yanından ayrılmıyor. ABD''ye gidip Hollywood yıldızlarının eğitmeni Lori Lively ile oyunculuk dersleri için anlaşan Erçel, oyunculuk eğitimi hayallerini bırakarak yeğeni ve ablasının yanında olmayı tercih etti.  

En son Kerem Bürsin ile başrolünde yer aldığı ''Sen Çal Kapımı'' dizsiyle ekranlarda olan Hande Erçel, şimdilerde setlere dönmeye hazırlanıyor. Bir davette boy gösteren Erçel, gelen senaryoları değerlendirdiğini söyledi. Erçel, "Ailemle vakit geçiriyorum. Konuştuğumuz birkaç proje var en yakın zamanda netleşecek, güzel şeyler olacak" diyerek yeniden ekranlarda olacağını müjdeledi.

EL TURCO DİZİSİ YOLDA

Yeğeninin sağlık durumu nedeniyle Türkiye''den ayrılmayı düşünmediği bilinen oyuncunun Disney Plus ile anlaştığı bilinmekte. Erçel için iddia edilen proje ise başrollerini Can Yaman ile birlikte paylaşacağı El Turco dizisi. Disney Plus''ta yayınalanacak tarihi dizi hakkında bilgiler netleşmekte. Yönetmenliğini bugüne kadar Ezel, Babil, Karadayı gibi başarılı dizilere imzasını atan Uluç Bayraktar’ın üstleneceği dizide Can Yaman, Osmanlı akıncısı El Turco’yu canlandıracak. Dizi, II. Viyana Kuşatması sonrası İtalya’nın Moena köyüne yerleşmesini ve köyü derebeylere karşı özgürleştirmesini konu ediyor. Orhan Yeniaras''ın aynı isimli romanından uyarlanacak dizinin çekimlerinin nerede yapılacağı ise bilinmemekte. 

AYNI ÜCRETİ İSTERİM

İddiaya göre yapım aşamasında Hande Erçel''e önerilen ücret Can Yaman''dan daha düşük olduğu için belli pürüzler ortaya çıkmış ve Erçel, Can Yaman kadar almazsam ben yokum diyerek restini çekmişti. Erçel ile El Turco dizisinin yapımcısı Ay Yapım arasındaki sorunların çözüldüğü ve dizi hakkında net bilgilerin yakında Ay Yapım tarafından açıklanacağı iddia edilmekte. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar