Can Yaman'dan İtalya'ya büyük bağış! “Heykeli dikilsin”

Can Yaman'dan İtalya'ya büyük bağış! “Heykeli dikilsin”
'Can Yaman Dor Children' isimli yardım derneğiyle birçok miniğe el uzatan Can Yaman, 90 bin Euro’yu İtalya’da bulunan çocuk hastanelerine bağışladı. Sosyal medyada hızla yayılan habere 'Türkiye'de hasta çocuk yok tabii ki..." diyerek oyuncuya tepki gösterdiler.

İtalya’da büyük bir şöhrete sahip olan Can Yaman, kendi adını taşıyan parfümlerin satışından elde ettiği 90 Euro’luk geliri çocuk hastanelerine bağışladı. Ayrıca hasta ve Ukraynalı minikler için de cebinden 150 bin Euro verdi.

Kurduğu yardım derneğiyle aylardır birçok çocuğun elinden tutan başarılı oyuncu, yılbaşı öncesi de bir kampanya yaptı. Kendi adını taşıyan parfümlerinden elde edilecek gelirin tamamını Roma''daki bebek hastaneleri için bağışlayacağını belirten Yaman, bu sayede yaklaşık 90 bin Euro topladı. Türkler''in de yardımseverliğini göstererek gururumuz oluyor...

Bebek hastanelerinin yanı sıra Down Sendromlu ve savaş nedeniyle aileleriyle beraber İtalya''ya yerleşen Ukraynalı çocuklar yararına yaptığı yüklü maaş, büyük alkış aldı topladı. İtalyanlar Can Yaman için, "Bu yardımsever adamın heykeli dikilsin" yorumlarında bulundular.

Sosyal medyada gündem olan haber, pek çok kişi tarafından tepki çekti. ''Türkiye''de hasta çocuk yok tabii ki..." diyerek Can Yaman''a tepki gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar