Başında bir kasketi eksikti

Başında bir kasketi eksikti
Özel hayatıyla herkesin ilgi odağı olan Hande Erçel, bu sefer de giyim tarzlarıyla ilgi çekiyor. Bebek'te görüntülen güzel oyuncu Hande Erçel omuzlarındaki bol ceketi, altındaki bol pantolon ve içine giydiği deri gömleğiyle hanımağalara rakip oldu. Başında bir kasketi yoktu.

Güzelliği ve başarılarıyla adından söz ettiren Hande Erçel, Bebek''te  gazetecilerin objektiflerine takıldı. Geçtiğimiz günlerde eski aşkı Kerem Bursin ile barıştığı iddialarını yalanlayan güzel oyuncu Gazetecilere; "Hayatımda kimse yok. Olsa söylerim" ifadelerini kullandı.

Güzel oyuncu Hande Erçel, bir mekanda eski aşkı Kerem Bürsin’le fotoğraflarının çıktığının hatırlatılması üzerine ise "Çok ciddiye almamak gerek" açıklamasını yaptı. Kombiniyle de dikkatleri üzerine çekti. Omuzlarındaki bol ceketi, altındaki bol pantolon ve içine giydiği deri yeleğiyle hanımağa gibiydi. 

Üzerindeki takımın arkadaşının tasarımı olduğunu söyleyen Hande Erçel, Kerem Bürsin''le yeniden bir araya geldiği yalanlarına da son noktayı koydu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar