Hande Erçel'in hayranı aşkını haykırdı herkes şok oldu!

Hande Erçel'in hayranı aşkını haykırdı herkes şok oldu!
Özel yaşamıyla sıklıkla magazin gündemine gelen oyuncu Hande Erçel bu kez de gizli hayranıyla gündeme düştü. 58 yaşındaki ünlü bir şarkıcı katıldığı canlı yayında Erçel'e aşkını haykırdı. İşte o isim...

Birçok başarıdan başarıya adını yazdıran Hande Erçel, hem özel hayatıyla hem de kariyeriyle sık sık magazin dünyasında anılıyor. Aşk hayatıyla da dillerden düşmeyen güzel, Kerem Bürsin''den ayrıldıktan sonra gönlünü oyuncu Kaan Yıldırım''a kaptırdı. Ünlü oyuncunun son olarak adı Hakan Sabancı ile anılmıştı. Hakkında çıkan bu iddiaları yalanladı. Kalbinin boş olduğunu söyleyen 29 yaşındaki isim, bu kez ilginç aşk ile gündeme oturdu.

Katıldığı bir canlı yayında 58 yaşındaki ünlü şarkıcı Hande Erçel''e aşkını haykırdı. Usta sanatçı Yılmaz Morgül, katıldığı canlı yayında kendisinden 29 yaş küçük Erçel''e ilan-ı aşk etti. 

Güzel oyuncu Hande Erçel''i çok sevdiğin, kimseyle kıyaslayamadığını canlı yayında söyleyen Morgül, "1997 yılında dünyada olsaydı onunla kesin evlenmek isterdim" ifadelerini kullandı.

Magazin haberiyle ilgili yorumlarda bulunan usta sanatçı, konu Erçel''e gelince adeta canlı yayında kendinden geçti.

MORGÜL: ONUNLA KESİN EVLENMEK İSTERDİM

Yılmaz Morgül şöyle konuştu:

"1997 yılında şöhret olduğumda Hande Erçel dünyada olsaydı onunla kesin evlenmek isterdim. Bana ''evet'' desin ya da demesin... Ben onu evlenilecek kız olarak görüyorum. Bir aile kızı olarak görüyorum." (Haber Global)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar