Yaya Toure: Messi efsane olduğu kulüpte kariyerini bitirecek

Yaya Toure: Messi efsane olduğu kulüpte kariyerini bitirecek
Messi'nin eski takım arkadaşı Yaya Toure, Marca ile yaptığı geniş kapsamlı röportajında, 35 yaşındaki oyuncunun kariyeri hakkında konuştu.

Messi''nin Paris Saint-Germain''deki mevcut sözleşmesi bu yaz sona eriyor ve Arjantinli süperstar, henüz Parc des Princes''te yeni bir sözleşme imzalamadı. Suudi Pro Lig ekibi Al-Hilal ona büyük bir sözleşme teklif ederken Messi''nin gönlünün, Barcelona''ya dönmekten yana olduğu bildiriliyor.

Barcelona, geçen hafta onu geri getirme niyetlerini kamuoyuna net bir şekilde açıkladı. Messi''nin eski takım arkadaşı Yaya Toure, Marca ile yaptığı geniş kapsamlı röportajında, 35 yaşındaki oyuncunun kariyerini Camp Nou''da bitirmesini destekledi: "Bakalım ne olacak. Barcelona''ya geri dönüp dönmeyeceğini göreceğiz. Ama ben onun efsanesi olduğu kulüpte kariyerini bitireceğini düşünüyorum. "Hala bir sözleşmesi var ve şu anda PSG''de kariyerine devam ediyor. Bu yüzden, şu aşamada net konuşmak doğru olmaz." Messi''nin geleceği hakkında bir karar vermek için sezon sonuna kadar vakti var. En azından 2024 Copa America''ya kadar Avrupa''da kalmak istediği bildiriliyor, ancak masada sadece PSG''den resmi bir teklif var.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar